FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Dacă eram eu, nu se întâmpla așa!" » Omul din umbră de la Dinamo face praf transferurile lui Mutu: "Se vede că e slab!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 11:36

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre situația echipei și a criticat transferul lui Luca Ceccarelli, jucător adus de Mutu.

Anghelache a spus că fundașul italian de 33 de ani este un jucător slab și a spus că transferurile din această iarnă s-au făcut cam târziu.

"Probabil că Ceccarelli are cel mai mare salariu de la Dinamo. Iar oricine se pricepe și știe fotbal, vede că este slab. Nu dă siguranță, dar alți jucătorii nu sunt.

Este bine că au venit Rivaldinho, Bawab și Dielnda. Dar au venit prea târziu. Dacă eram eu, nu făceam așa.

Dinamo trebuie să strângă rândurile și trebuie să câștige următoarele două meciuri, cu Chiajna și FC Botoșani, ca să aibă moral pentru meciul cu CSU Craiova.

Sper ca echipa să se califice în play-off. Sper ca Andone să găsească cel mai bun mod de a aranja jucătorii pe teren", a spus Anghelache la TV Sport ro.

"Mă tot întreb de ce a fost adus Ceccareli. Băiatul ăsta a greșit pe toată durata meciului, nu doar la faza golului. La golul lui Coman a fost întors, nu mai știa ce se întâmplă" Gabi Balint la TV Digi Sport, 4 februarie

Dinamo i-a vândut în această iarnă pe Rotariu, Lazăr și Gnohere și i-a adus pe Bawab și Dielna, urmând ca Bumba și Rivaldinho să semneze în scurt timp.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
the.best.judge
the.best.judge  •  07 Februarie 2017, 14:51

Negoita face ce vrea pentru ca dinamovistii il aplauda multumiti fiind de rezultatele echipei in ultimii ani

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Februarie 2017, 14:48

cat timp vor fi adusi expirati de + 30 de ani Dinamo va ramane cantitate neglijabila in liga 1. deja copii aia a lui Hagi isi bat joc de noi la fiecare meci sin timp ce juniorii lui Dinamo stau si se uita la toate petrdele astea cum joaca in locul lor si practic isi rateaza carierele frecand banca. Sa aduci un Bumba sau Rivaldinho la 21-23 de ani este altceva. Aduceai si un Barbut si Artean si iti faceai o echipa frumoasa si tanara. mai bagai un Palici si/sau Nistor, jucatori de experieta ca sa-i coordoneze dar faceai o echipa tanara, cu apetiti, cu conditie fizica, cu viteza. Cu elefantii astia ce sa faci ?

el11
el11  •  07 Februarie 2017, 14:00

Lasa ca ai facut si matale niste transferuri de nici la antrenamente nu prindeau lotu , durimel si asanovicii aia nici de liga D nu erau buni

Vezi toate comentariile (5)
Comentează