FOTBAL  »  Superliga  »  FUZIUNE ÎNTRE STEAUA ŞI URZICENI?

Dacian Varga: "MM Stoica ne-a avertizat dinaintea partidei cu Dinamo să nu credem în fuziune" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Marcatorul Unirii Urziceni în partida cu Dinamo, Dacian Varga, spune că lupta pentru titlu rămîne deschisă în ciuda victoriei înregistrate de ialomiţeni în partida de aseară şi respinge varianta unei fuziuni cu Steaua.

"Unirea Urziceni e deja un club mare şi nu cred că se va ajunge la fuziune.  Mihai Stoica ne-a spus încă de ieri că nimic legat de acest subiect nu e adevărat. El e bine informat, ştia dinainte de meci, deşi informaţia a fost lansată de domnul Iancu abia la finalul întîlnirii.

E mult spus că eu am decis meciul, noi am făcut cu toţii un joc foarte bun. Şi mie mi s-a părut o decizie absurdă să rămînem în cantonamente după partide, însă e o măsură foarte bună. Dan Petrescu ne explică toate deciziile pe care le ia şi cred că face cele mai bune inspirate de fiecare dată", a spus Varga la GSP TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
 •  25 Mai 2009, 22:09

si ? ai inteles ma baiatul despre ce este vorba? sau ti-ai cautat neuronul de stiinta, daca o mai traii si ala saracu, "fuziune, fuziune.....ore ceo fi aia? adica e ca si cand beau io bere si dupaia vin? se creeaza o fuziune la mine in ficat, asa o fii?

 •  25 Mai 2009, 19:53

Eu n-am inteles cum a aflat iancu-gura-sparta de fuziunea Unirii cu Steaua, ca doar nu l-or fi intrebat daca vrea sa le fie nas? Si ce nu i-a convenit de-a dat pe trompa? Faptul ca Dan Petrescu i-a reprosat ca echipa lui nu a jucat cinstit cu Dinamo - Da stie o tara intreaga ca Timisoara este capra lui Dinamo, nu mai e nici un secret, si atunci, ce l-a derajat de fapt pe Iancu?

 •  25 Mai 2009, 19:44

asadar MMeul stia dinainte , cum a zis si becalul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează