FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Dan Adamescu, cel care a cerut intrarea în insolvenţă a Oţelului, a fost condamnat la 4 ani de închisoare

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 15:48

Omul de afaceri Dan Adamescu, fost patron al clubului Oţelul, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la patru ani şi patru luni de închisoare.


Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a decis, în dosarul privind intervenţii în cazuri de insolvenţă, că omul de afaceri Dan Adamescu este vinovat pentru faptele de corupţie de care l-au acuzat procurorii şi l-au condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, potrivit Mediafax.

Dan Adamescu este acuzat că ar fi mituit mai mulţi magistraţi prin intermediul fiului său şi a unui avocat. El voia soluţionarea favorabilă a unor cazuri de insolvenţă la unele firme la care este acţionar, printre care şi clubul Oţelul. Potrivit referatului întocmit de procurorii DNA, clubul patronat de Dan Adamescu ar fi intrat în insolvenţă în mod ilegal.

Clubul Oţelul a cerut declanşarea procedurii de insolvenţă, în iulie 2013, deşi a înregistrat profit de 12 miliarde de lei vechi la finalul anului 2012. Judecătorul Mircea Moldovan, care a primit o condamnare de 22 de ani, s-a asigurat că Oţelul va intra în insolvenţă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
durul
durul  •  03 Februarie 2015, 06:00

bai pol1iasi ,nu trebuia sa scrii decat iasi si ne dadeam seama despre cat de mare prost esti ! degeaba stai in casa si freci tastatura , mergi si tu prin judet ca geme de "culti" ca tine si poate mai violezi o baba , o capra , o daminjeana de ghin ca la altceva ti-ai dat masura competentei . esti pamant de flori , da-te dracu

ertyuiop
ertyuiop  •  02 Februarie 2015, 21:52
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 02 Februarie 2015, 17:36

Esti prost sau te prefaci? Ce legatura este intre faptele pt care a fost condamnat licheaua basista si Otelul Galati? Ala este in puscarie pt dosarul Astra.

Nu se preface....asa este el! :)))))

ertyuiop
ertyuiop  •  02 Februarie 2015, 21:51
Postat de pol1iasi pe 02 Februarie 2015, 17:23

Da` parca era o regula...daca un patron e condamnat la puscarie...echipa respectivaa va fi retrogradata.....stie cineva??

Da, corect, daca un asasin nu reuseste sa-si ucida victima atunci trebuie decizie judecatoreasca ca victima sa fie spanzurata! Ba da sarac cu duhul mai esti.....pt. tine ma neuron tumefiat, Adamescu a luat moaca Otelul fara sa-l coste vreun leu, a scos banii din cont si a facut polite de asigurare de 5.3 mil. euro la firma Astra pe care o detine, plus a vandut jucatori, unii dintre ei "liberi de contract", cica i-a dat pe ochi frumosi, si dupa un an a bagat echipa in insolventa ca cica avea datorii. E condamnat si pt. aceasta insolventa nelegala, cum naiba intr-un an exista in cont milioane de euro si anul urmator te inregistrezi cu datorii. Capisci!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează