FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dan Nistor a discutat cu altă candidată la titlu înainte să ajungă la Craiova: „Au fost discuții”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 19:04

Dan Nistor (32 de ani) s-a transferat în această iarnă de la Dinamo la CS Universitatea Craiova. Astra Giurgiu s-a interesat și ea de serviciile mijlocașului central.

Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a recunoscut discuțiile cu Dan Nistor. Liderul „câinilor” din prima parte a sezonului a ajuns însă la Craiova, destinația agreată de oficialii din Ștefan cel Mare.

„Şi eu mi l-am dorit pe Nistor, era un jucător bun pentru noi, pentru ceea ce ne dorim noi, dar a preferat Craiova. Mi l-am dorit şi acum vreo 2 ani de zile, când era în certuri cu Dinamo şi mi-a spus că a ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi că preferă să meargă acolo. 

Astra nu i-a făcut o ofertă scrisă, dar în urma discuţiilor telefonice pe care le-am avut cu Nistor, da, avea o ofertă de transfer. Eu cred că domnul Niculae a demonstrat de-a lungul timpului că indiferent de valoarea transferului, dacă îşi doreşte un jucător îl ia, dar trebuie să-şi dorească şi jucătorul să vină la noi”, a declarat Dani Coman la TV Telekom Sport.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe l-a sfătuit pe Dan Nistor să meargă la Craiova: „Are toate condițiile pentru a face performanță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ipsilante
ipsilante  •  09 Ianuarie 2020, 23:24

Cei de la GSP baga strambe! Tot prostul stie ce probleme financiare are Nicolae la Astra. Daca s-ar mai fi platit 275.000 € lui Dinamo, plus inca 120.000 € prima de instalare lui Nistor, ar fi explodat nucleara in lotul lui Astra. Deci, lasati fumigenele domnilor GSP-isti si sustineti mai departe FCSB-ul! Oricum tot nu va lua campionatul… Va plang de mila… Noi, suporterii Stiintei avem creier sub par, nu aer ca altii. Nu reusiti sa ne asmutiti impotriva lui Nistor! FORZA STIINTA!

creeperno999
creeperno999  •  09 Ianuarie 2020, 22:47

Mercenar

Vezi toate comentariile (2)
Comentează