FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 2-0

Un fotbalist de bază al Craiovei e descumpănit: „Seara stau și mă gândesc. Poate sunt eu blestemat”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu. Dan Nistor (32 de ani) nu renunță la titlu, în ciuda pașilor greșiți din ultimele două etape.
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu. Dan Nistor (32 de ani) nu renunță la titlu, în ciuda pașilor greșiți din ultimele două etape.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 21:12 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 21:22

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu. Dan Nistor (32 de ani) nu renunță la campionat, în ciuda pașilor greșiți din ultimele două etape. 

Dan Nistor simte că poartă le poartă ghinion colegilor săi în lupta pentru titlu, dar speră până în ultima clipă. 

Dan Nistor, după Sepsi - Craiova: „Poate sunt eu blestemat”

„Din punctul meu de vedere, nu e gata lupta pentru titlu. Va fi destul de greu, dar trebuie să luptăm până la final. Ce să se întâmple? Am avut ocazia aceea prin Ivan, la scorul de 0-0. Alta era soarta partidei dacă dădea gol.

Chiar nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai zic. Uneori, seara, stau și mă gândesc. Poate sunt eu blestemat și nu pot câștiga un titlu. Nu știu. Ați văzut cum joacă echipele cu noi. Nu vreau să dezvolt acest subiect. Probabil au avut o primă, au meritat victoria, îi felicit”, a declarat Nistor, la „Digisport Special”

+10 FOTO

Citește și alte știri play-off:

De ce n-a mai dat Iordănescu indicații în finalul derby-ului cu FCSB: „Al patrulea arbitru chiar mi-a spus asta”

FCSB, decimată înaintea deplasării de la Botoșani: „Am pierdut chiar 3 jucători în meciul cu CFR”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
3721488211312981
Dan Bucur  •  06 Mai 2021, 23:44

Nu e blestemat, atâta poate!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  06 Mai 2021, 15:15

Lucrurile sunt ceva mai complicate, numai ca nu se vor spuse. Sigur, campionatul se castiga in teren. Sau asa ar fi normal. Dar campionatul se mai castiga cu sacosa, cu arbitrii, cu scandal, cu presiune, cu sprijin din partea unor organizatii potente sau/si interesate. Uite, in seara asta, FCSB va avea o echipa fragila, dar va castiga la Botosani. Cu 1:0, nici nu trebuie mai mult. Poate ca va fi o eroare de portar. Sepsi a pus mult suflet in meciurile cu adversarele CFR. Pe tanarul Petrila, l-a luat gura pe dinainte si a recunoscut ca daca CFR iese campioana, are si el un tricou de campion. Becali iese in fata si se bate in media cu toti, chiar si cu echipa lui. CFR pregateste din timp filme cu erorile arbitrilor, ca sa poata sari la gatul lor in caz ca pierd meciul. Daca nu pui presiune de toate felurile pe adversar si pe cei care-l ajuta, nu poti sa castigi. Craiova a plecat ca din pusca. I-au rupt piciorul lui Koljici, si gata, e terminat pe viata. La Craiova nu face nimeni galagie, nu iasa nimeni in fata ca sa apere echipa. Ba, Rotaru a fost de acord ca sa i se reduca pedeapsa lui Mihalache. Si atunci, jucatorii, care nici ei nu-s usa de biserica si-i duce mintea, gandesc foarte simplu: de ce sa pun eu osul si sa-mi ratez cariera daca nimeni nu ma apara? La meciurile cu FCSB si Craiova, Sepsi a dat in tot ce a prins sub privirile ingaduitoare ale lui Barsan. A iesit cineva dupa meci sa incrimineze atacul pervers si intentionat la Vladoiu? Nimeni oltenii vor sa fie corecti

cartonasdelagsp
cartonasdelagsp  •  06 Mai 2021, 10:25

Dane, mai analizeaza-te! Vezi care ți-e lungul nasului... Tu acum trebuia să joci cu PSG, nu cu Sepsi...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează