FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor, răspuns dur pentru Dusan Uhrin: „Avea nevoie de un țap ispășitor! Am văzut ce bine a fost la Dinamo fără mine”

Dan Nistor a părăsit Dinamo la începutul acestui an +26   FOTO
Dan Nistor a părăsit Dinamo la începutul acestui an

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 20:15

Dan Nistor (31 de ani), mijlocașul Universității Craiova, i-a oferit un răspuns fostului antrenor de la Dinamo, Dusan Uhrin, care declarase în urmă cu o săptămână că mijlocașul vorbea mereu despre bani în vestiar, bulversând astfel tinerii jucători.

„Nu cred că a zis dânsul așa ceva. Cred că le-a fost mai bine fără mine, că nu au prins play-off-ul. Eu nu prea am discutat cu tinerii jucători din vestiar, să le spun de bani... eu aveam alte probleme acolo. Trebuie să existe întotdeauna un țap ispășitor, acesta am fost eu”, a declarat Nistor în cadrul emisiunii Digi Sport Special. 

Dan Nistor crede în șansa Craiovei la titlu

Dan Nistor speră că Universitatea Craiova va obține primul său titlu după cel din sezonul 1990/1991: „CFR va juca cu Steaua, noi cu Botoșani. Sunt doar 4 puncte diferență, se pot întâmpla multe în acest campionat. Cred eu că totul este posibil”, a dezvăluit acesta.

Nistor s-a transferat la Universitatea Craiova de la Dinamo la începutul acestui an. Mijlocașul a dezvăluit că se simte foarte bine la echipa din Oltenia. „Mă simt foarte bine aici, nu mă așteptam să fiu atât de bine primit”, spune mijlocașul, care a primit o nouă poreclă la Craiova: „El Chapo”. 

Dan Nistor, jucător-problemă?!

„Despre Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, spunea în urmă cu o săptămână Dusan Uhrin, fostul antrenor al lui Dinamo.

260.000 euroa primit Dinamo în schimbul lui Nistor

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Ghencea

+22 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Dinamo și Universitatea Craiova:

DINAMO. PCH, anunț de ultim moment: „Suntem aproape de ușa rotativă de la RIN. Vom elibera clubul!”

Pandemia provoacă bătăi de cap la Craiova: „Pigliacelli e greu de adus, Gustavo a fost preluat de ISU de pe aeroport”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
duta_dd
duta_dd  •  02 Mai 2020, 08:37

Si cu tine si fara tine tot aia, asa ca nu mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  02 Mai 2020, 02:06

Iuda sau mai bine zis Actipild cu toti antrenori a avut probleme pentru 1000-2000€ te vinde repede ,ai tradat mana care te-a hranit acum esti ceapa, sau arbagic da inaite de toate un Model de Prost!!!

1157593904266198
Bulete Cristi  •  01 Mai 2020, 22:47

Bai mancator de ....***...esti un 0 ca fotbalist si 0 barat ca om...esti un rateu ca fotbalist..ai fost o eroare paptetica la toate echipele la care ai jucat si la care,la fel ca Plesan,ai tinut din copilarie...Erai asa de disperat sa.pleci la FCSB,incat zilnic fortai mana conducerii ,ba sa iti dea bani ,ba faceai ceva care sa duca la excluderea ta,doar ,doar sa ajungi la banuto mai multi..Esti un sclav ordinar si un pupincurist..,o *** de om..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează