LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. PCH, anunț de ultim moment: „Suntem aproape de ușa rotativă de la RIN. Vom elibera clubul!”

Ultrașii lui Dinamo vor să preia puterea de la Ionuț Negoiță. foto: Guliver/Getty Images
Ultrașii lui Dinamo vor să preia puterea de la Ionuț Negoiță. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 12:00

DINAMO. După ce membrii programului „Doar Dinamo București” au anunțat că au strâns banii necesari ca roș-albii să ia licența, ultrașii din PCH au făcut un anunț important joi seara

De-a lungul timpului, numeroși oameni de afaceri s-au aflat în tratative cu Ionuț Negoiță pentru preluarea lui Dinamo, însă negocierile nu și-au găsit niciodată o finalitate pozitivă. Reprezentanții PCH afirmă răspicat că sunt gata să preia clubul din mâinile lui Negoiță. 

„10.000 DE CÂINI CARE VOR SALVA DINAMO! Eşti şi tu printre ei? Imaginaţi-vă că între Şos. Ştefan Cel Mare şi Dinamo sunt 10.000 de paşi. Am parcurs deja 5.300 de paşi. Am trecut de jumătatea drumului. Sunteți hotărâți să mergem mai departe?

Vom mai permite mult altora să spună că ”nimeni nu e interesat să preia Dinamo”?  10.000 de membri nu înseamnă doar 10.000 de cotizaţii. Înseamnă sponsori, înseamnă între 100 şi 200 de firme care vor veni alături de noi. Pe un tricou care se vinde în 10.000 de exemplare va fi bătaie mare pentru fiecare centimetru pătrat ocupat de sponsori. 

Un marketing sănătos va aduce bani mulţi pentru club. Un marketing sănătos va aduce bani mulţi pentru club. Dacă actualul acţionar majoritar a ţinut echipa fără să mai bage vreun ban, noi care ţinem echipa în viaţă de jumătate de an din banii noştri, cu siguranţă PUTEM FACE MAI MULT. 

Încă 4700 de paşi şi suntem la uşa rotativă de la RIN. Vom elibera Clubul şi VOM LUPTA SĂ-L RIDICĂM ŞI SĂ-L FACEM MARE CUM A FOST. Dacă între timp un investitor puternic are inteligenţa de a vedea mina de aur pe care o reprezintă FENOMENUL DINAMO, atunci SĂ VINĂ! 

Dinamo nu înseamnă Negoiţă! Dinamo nu e fără valoare! PENTRU NOI DINAMO NU A COSTAT NICIODATĂ 1 LEU! DINAMO SUNTEM NOI! Şi pentru noi DINAMO ESTE VIAŢA” - Comunicat PCH

DDB a plătit licența

Până să se decidă spaniolii dacă vor lua pachetul de 82 la sută de la patronul "câinilor", fanii din programul socios au sărit să salveze gruparea din Ștefan cel Mare după Apocalipsa anunțată de Negoiță.

De ce nu investește Țiriac la Dinamo: "Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Citește și alte știri despre Dinamo:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (46)
creeperno999  •  01 Mai 2020, 23:04

DDB

catalin.fcdb  •  01 Mai 2020, 22:43
Postat de sorinache pe 01 Mai 2020, 16:43

Dacă e să luăm de bune declarațiile lui, omul a spus din toamnă că nu mai bagă niciun ban, descurcați-vă, parcă așa a spus. Că a luat banii el înaintea licenței, da, e imoral. Dar deloc ilegal. Eu asta spun, dacă suporterii au banii, să cumpere echipa, ca să nu mai înjure de pe margine. Negoiță nu mai vrea si gata. Nu e obligat să o țină. O cedează.

Nu mai baga dar nici nu vrea sa vanda, altfel o vindea, tu crezi ca nimeni de pe lume nu are 3 milioane cat ar fii datoriile ?? Dar nu sunt atata, sau daca sunt , Negoita doar jecmaneste potentialii investitori si vrea sa mai ciupeasca si ceva in plus, cand unu vine si iti da suma ceruta iar tu cresti la la inca cateva milioane in plus, practic esti un co1teztar , nu un patron, si nu vrei sa vinzi.

Ion Marin  •  01 Mai 2020, 22:19

Domnul Anghelace , procedurile de acum cu sustinerea cu donarea banilor sunt foarte greoaie .Se rezolva foarte usor prin crearea unui program , de transmitere a banillor prin S.M.S.CONTACTATI O pe doamna , marea doamna, Veronica Gusa Dragan, sa preia clubul Dinamo, o sa aveti o surpriza foarte placuta , este o ramanca autentica si o mare patrioata.GRABITI VA !SUSATINET-II si incurajati ii pe suporteri sa se asocieze in fiecare judet si sa adune bani pentru club , impreuna cu DOAMNA VERONICA CLUBUL DINAMO VA RENASTE.Implicati -va DOMNULE ANGHELACHE , nu stati cu mainile in SAN CA TIRIAC SI LUCESCU , sunteti un om deosebit , va rog!

Vezi toate comentariile (46 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1