FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin dă cărțile pe față! Dan Nistor, jucătorul-problemă de la Dinamo: „Vorbea numai de bani în vestiar, voia neapărat să plece”

Dusan Uhrin jr. și-a reziliat contractul cu Dinamo la începutul lunii martie. Acesta l-a antrenat pe Nistor între august 2019 și ianuarie 2020 +21   FOTO
Dusan Uhrin jr. și-a reziliat contractul cu Dinamo la începutul lunii martie. Acesta l-a antrenat pe Nistor între august 2019 și ianuarie 2020

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 10:19

Dusan Uhrin jr. (52 de ani), demis de pe banca tehnică a lui Dinamo la începutul lunii martie, îl atacă pe Dan Nistor (31), în prezent jucătorul Craiovei.

„Despre Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a dezvăluit Dusan Uhrin jr. la TV Digi Sport.

260.000 de euroa plătit Craiova la începutul anului pentru a-l transfera pe Dan NIstor de la Dinamo

Dusan Uhrin: „Dacă aș avea ofertă din România m-aș întoarce, de ce nu?”

Cehul a ezitat să vorbească despre banii pe care încă îi are de primit de la Dinamo, însă a anunțat că ar putea reveni în Liga 1:

„Nu vreau să vorbesc despre conducerea de la Dinamo, am colaborat bine cu cei care conduc clubul. Trebuie să-i întrebați pe ei cum s-au înțeles cu mine. Nu vreau să vorbesc nici de banii pe care am să-i iau. Știu că jucătorii nu sunt plătiți de mult timp, acum s-a ajuns la mai mult de trei luni. Și când eram eu erau probleme și jucătorii nu se puteau concentra la pregătire

Dacă aș avea ofertă din România m-aș întoarce. De ce nu? Am prieteni în România, iar jucătorii români stau foarte bine la capitolul tehnică”, a spus Dusan Uhrin.

Dan Nistor, criticat și de Florin Bratu

Dusan Uhrin nu este primul om din anturajul lui Dinamo care vorbește despre obiceiurile lui Nistor din vestiar. În 2018, atunci când Florin Bratu era antrenor la Dinamo, acesta a intrat în conflict cu Dan Nistor, care ratase pe atunci un transfer la mare rivală a roș-albilor, FCSB.

„Lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme, de când căpitanul nostru a avut acea propunere de la Steaua. Atunci s-a destabilizat totul. Am discutat cu el, dar a reușit să ne destabilizeze. El, în vestiar, vorbește în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, așa se laudă.

Este un jucător care nu respectă pe teren nimic din ce îi spun, am încercat să nu îi dau prea multe sarcini. E căpitanul lui Dinamo și când a venit la mine în birou și mi-a spus că vrea să meargă la Steaua, era sa cadă cerul pe mine. Și iată că, așteptând de la el, mi i-a tocat pe cei mici. Ei aud numai de zeci de mii de euro si ei au o mie sau două mii de euro. Li se pare nedrept”, spunea Florin Bratu în septembrie 2018, după meciul Poli Iași - Dinamo.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo nu umbla numai la arbitri! Cornel Dinu descrie tehnica prin care „câinii” furau tactica adversarilor: „Da, Securitatea ne ajuta”

Fanii PCH, anunț extraordinar pentru club: „Avem banii” » Ce urmează să facă și când sunt gata să preia clubul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
lagardere_72
lagardere_72  •  26 Aprilie 2020, 14:03
Postat de catalin.palcu pe 26 Aprilie 2020, 13:22

Evident ca trebuia platit la timp. Si nu numai el, toti colegii lui de asemenea! Dar trebuia sa mearga la oficialii clubului, la actionarul majoritar, sa faca scandal,. Nu in vestiar ! Asa a dinamitat complet atmosfera, care oricum banuiesc ca nu era nemaipomenita.

Ca întotdeauna șeful e vinovat. Dacă nu plătești vei avea probleme. În "familie" merge când se întâmplă o dată; când e ceva constant e cu totul altceva. Uhrin nu a făcut de cât să scoată castanele fierbinți ale lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  26 Aprilie 2020, 13:54

Eu am spus mereu ca Nistor este un nemernic.

duta_dd
duta_dd  •  26 Aprilie 2020, 13:27

Sunt convins, fiecare a dovedit in felul lui IQ-ul pe care il poseda...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează