FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO.

EXCLUSIV Dinamo nu umbla numai la arbitri! Cornel Dinu descrie tehnica prin care „câinii” furau tactica adversarilor: „Da, Securitatea ne ajuta”

Dinamo reușea în trecut victorii mari, chiar și cu Real Madrid, 1-0 în Cupa Campionilor Europeni 1975/1976 +15   FOTO
Dinamo reușea în trecut victorii mari, chiar și cu Real Madrid, 1-0 în Cupa Campionilor Europeni 1975/1976

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 08:32

Cornel Dinu a oferit sâmbătă un interviu exploziv pentru Gazeta Sporturilor, la 36 de ani de la semfinala CCE cu Liverpool, pierdută de Dinamo 1-2, după 0-1 în Anglia.

În interviul pentru GSP.RO, Dinu a dezvăluit problemele pe care le-au avut dinamoviștii înainte de meci: nu au putut să „umble” la arbitri, iar ședința tactică a „coromoranilor” nu a putut fi ascultată de Securitate, așa cum se procedase în alte situații.

„Englezii au făcut ședința dinaintea meciului în timpul plimbării prin oraș, nu într-o sală. Securitatea înregistra toate ședințele adversarilor noștri, că securiștii de atunci erau oameni care apărau țara. Înainte de Liverpool, doar Goteborg în 1980 mai procedase la fel, cu ședința ținută la plimbare. Și suedezii, și englezii se temeau tocmai să fie ascultați, ceea ce chiar se întâmpla. Și a treia problemă: după ce în prima parte a zilei fusese un soare puternic, înaintea jocului a început să plouă”, a spus Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

„Dinamo a ajuns la acel nivel pe valoarea echipei, practica asta cu valizele pentru arbitri era generală, doar că românii țineau atunci la imaginea țării, conta!”
 Cornel Dinu

VIDEO. Povestea meciului Dinamo - Liverpool, din semifinala CCE 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Reacție ciudată a arbitrului acuzat de Cornel Dinu » A închis telefonul, după un râs în hohote

Val de reacții după afirmațiile explozive ale lui Cornel Dinu în GSP: „Îmi dau lacrimile, plâng ca un copil! Tremur tot”

Fanii PCH, anunț extraordinar pentru club: „Avem banii” » Ce urmează să facă și când sunt gata să preia clubul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
caoradea
caoradea  •  26 Aprilie 2020, 11:07

Dinule: 1. Securistii atunci aparau tara. Cum ? Omarand mii de oameni nevinovati, dusi la munca fortata (varianta light),bagati in beciurile militiei, batuti, chinuiti, omorati, nenorociti... Asta era apararea de tara ???? 2. Mintea cocosului: "a treia problema ca dupa masa a venit ploaia". Pai englezii erau si sunt obisnuiti cu ploaia, asta in niciun fel nu a fost in avantajul lui Dinamo. Il credeam pe "Mister" - asa cum ii place lui (ca la I Dumitrescu) sa i se adreseze cu toate ca el sustine latinatatea, mai foloseste niste expresii de franceza - mai inteligent. Dar l-as intreba daca la Kosice a fost si el ascultat cumva ? Nu,cred ca a fost sabotat, in orice caz nu a fost de vina el. Ci natura.... Era si este prieten cu fostii securisti,mai dadea si el cate o informatie...asta e As fi curios sa parcurg dosarul lui (daca mai exista...). Propun sa facem statui, securistilor ! Si sa le punem o macheta pe soclu, unde sa trecem numele tuturor celor care au fost batjocoriti,nenorociti, omoriti de catre sistemul asa laudat de Dinu, logic alaturi de numele celor care au fost executantii si acelor care au turnat. E de a dreptul rusinos, oribil sa faci un asemenea enunt. Si te dai inteligent, culturat, educat... Nu ma mira unde e tara asta si acum...

iung811
iung811  •  26 Aprilie 2020, 15:44

Te doare mintea ce debiteaza ăsta. Mai sunt rezerve la 9?

1108189862870605
Robert Dobrin  •  26 Aprilie 2020, 15:06

Dinule ai îmbătrânit urat de tot. Sau nu mai erai tu in activitate si erai invidios pe cariera lui Nicolae Nicușor. Ai murdărit munca unor fotbaliști mari ca Moraru Multescu Custov si ceilalti. Rusine.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează