FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Trei plecări într-o zi de la CSU Craiova: Dan Nistor schimbă echipa după 3 ani în Bănie

Dan Nistor
Dan Nistor

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 22:46 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 07:51

Dan Nistor (34 de ani) a semnat cu U Cluj, după 3 ani petrecuți la Universitatea Craiova.

A treia plecare a zilei de la CSU Craiova. După Paul Papp și Ivan Martic, plecați la Petrolul, respectiv U Cluj, oltenii au renunțat și la Dan Nistor, mijlocaș central care evolua în Bănie din ianuarie 2020.

Nistor a semnat cu U Cluj și ar putea debuta la noua echipă încă de vineri, 17 februarie, când ardelenii vor juca în deplasare cu Chindia.

Rapid, aproape de o superlovitură! E în negocieri avansate cu fosta vedetă din Liga 1
RAPID
Rapid, aproape de o superlovitură! E în negocieri avansate cu fosta vedetă din Liga 1

Dan Nistor a semnat cu U Cluj după 3 ani la Universitatea Craiova

Din informațiile obținute de GSP, Nistor mai are de primit 30.000 de euro de la Craiova, bani pe care oltenii s-au angajat să-i plătească odată cu plecarea mijlocașului la U Cluj.

Nistor va fi cel mai bine plătit jucător de la U Cluj, cu un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar. 

Dan Nistor, jucător cu 7 meciuri pentru echipa națională a României, a jucat 123 de meciuri în cei 3 ani petrecuți la Craiova. A înscris 15 goluri și a pasat decisiv în 18 rânduri.

UPDATE: Nistor a fost prezentat la U Cluj

FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă.
- U Cluj pe Facebook

Trei plecări într-o zi de la CSU Craiova: Dan Nistor schimbă echipa după 3 ani în Bănie

Nistor făcea parte din lista lungă de jucători la care Craiova a încercat să scape în ultimele zile ale perioadei de mercato. Tot astăzi mai fusese pus pe liber Papp, în timp ce Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj.

Nistor a jucat 23 de meciuri în acest sezon, în care a înscris două goluri și a pasat decisiv de două ori.

Mai multe știri din Liga 1: 

Budescu, consternat de cazul Sepsi - FCU Craiova: „Când am jucat eu la Sf. Gheorghe, m-au înjurat o jumătate de repriză și nu s-a zis nimic!”

Transfer de ultimă oră în Liga 1: Petrolul s-a înțeles cu jucătorul care a fost la un pas de CSU Craiova!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  19 Februarie 2023, 01:45
Postat de Aliluia pe 14 Februarie 2023, 09:57

Bre, toti sunt la fel, despre toti spuneti la fel. Numa’ ala care i la echipa voastra preferata este cel mai bun. Pe mine nu ma intereseaza Radoi de la aia cu turbane sau de la oi sau de orinde. Pe mine ma interesa Radoi cu un nou lot la Craiova. Ca oricum antrenorii pleaca dar jucatorii nu prea. Despre asta era vb, singura combinatie. In rest…..neinteresant.

Daca te uiti la nicknameul meu cred ca e suficient sa intelegi ca sunt departe de a zice ca antrenorul "echipei mele" este cel mai bun , cand echipa Fc Arges are o gluma de antrenor... Nu are nicio legatura...Simpatizez si cu Craiova fiindca sunt jumatate oltean, insa simpatizez cu orasul Craiova din pct de vedere fotbalistic, fara sa am o preferinta intre cele doua echipe ci doar bucurandu-ma ca ele există, spre deosebite de alti ani cand Craiova nu mai avea reprezentantă. Ce vreau sa zic este ca voi, suporterii Craiovei, trebuie sa fiti zilnic recunoscatori lui Dumnezeu ca ati scapat de un antrenor atat de slab, de naiv si de nepregatit cum este Radoi.

blue_lion
blue_lion  •  14 Februarie 2023, 22:17
Postat de pittt pe 14 Februarie 2023, 10:55

Păi pe Oblemenco cine ai vrea să joace? Că vouă v-a făcut Mititelu stadionul ăla fain în Craiovița. L-a desenat foarte frumos și mititeii au fost încântați ca de obicei.

Dar Rotaru ala e in stare sa mâzgălească ceva, măcar? Sau aluia i se cuvine la ***? Macar de-ati avea societatea inscrisa in Dolj. Voi sustineti niste parveniti din Mogosoaia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petre47
petre47  •  14 Februarie 2023, 19:05

baiatul asta mai are cativa ani in fotbal si nu stie sa alerge!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează