FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR

Dan Nistor a numit punctul slab al Craiovei înainte de play-off: „Acolo este problema”

Dan Nistor, Universitatea Craiova
Dan Nistor, Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 23:40 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 00:19

Fotbaliștii Craiovei Dan Nistor (32 de ani) și Bogdan Vătăjelu (27) au oferit declarații după egalul cu CFR Cluj de pe „Ion Oblemenco”, scor 0-0. 

Cronica meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj, AICI

Ambii fotbaliști ai Craiovei au lăudat forța defensivă a echipei, dar recunosc că există probleme pe faza ofensivă. Dan Nistor speră că atât el, cât și colegii săi se vor „revanșa” cu multe goluri în play-off.

Dan Nistor: „Sper să fie anul nostru”

„Din păcate nu am reușit să marchez, sper ca în play-off să o fac. Nu luăm gol de foarte mult timp, avem o defensivă foarte bună și acest lucru dă încredere atacanților și mijlocașilor. Mica noastră problemă este în față, pentru că nu marcăm. Sperăm că în play-off o vom face, acolo vor fi 10 finale foarte importante și se va decide campionatul. 

Și anul trecut am plecat cu un mic dezavantaj și pe final am revenit. Din păcate, în ultima etapă ne-am împiedicat. Sper ca acest an să fie al nostru, echipa arată mult mai bine și cred că meritam victoria astăzi. În mare parte și-au revenit aproape toți accidentații, acum sper ca Mister să aleagă 11-le potrivit și să ne batem acolo sus”, a spus Nistor la microfonul Digisport. 

Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă
Play-off
Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă

Ce a declarat Bogdan Vătăjelu după Craiova - CFR Cluj

A fost un meci OK din partea noastră, are dreptate Mister când spune că am fi putut face mult mai mult. Sigur, nu am fost la capacitate maximă astăzi. De când a venit Mister, a schimbat sistemul de joc, a încercat să nu mai primim așa ușor goluri și cred că asta s-a văzut. Încerc să mă descurc acolo unde vrea dânsul să joc, mă bucur că am început să joc mai mult și încerc să îmi ajut echipa, să facem ce nu am făcut anul trecut, să câștigăm campionatul. 

Eu cred că avem forță, avem un lot mult mai valoros decât anul trecut. Au revenit și jucătorii care au fost accidentați, 100% suntem mult mai pregătiți. Trebuie să câștigăm și cu FCSB și cu CFR Cluj în play-off.
- Bogdan Vătăjelu, CS Universitatea Craiova

Clasament Liga 1: CFR și Craiova, pe podium

Mai multe știri despre Craiova - CFR Cluj:

Edi Iordănescu, răbufnire la adresa lui Gigi Becali: „Să ne oprim cu astea, mă deranjează!”

Craiova - CFR Cluj. Gol anulat corect în minutul 5? Ce arată reluările oferite de televiziuni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
kyil
kyil  •  12 Aprilie 2021, 07:57
Postat de napocarepublic pe 12 Aprilie 2021, 02:33

Pana una Alta Cfr ul a fost furata ca n codru

De cine a fost furata ? Voi nu admiteti un arbitraj corect,asta e prb voastra. Deciziile privind penaltyul si offsideul la gol sunt f corecte. Voi doar in 14 contra 9 sunteti capabili sa castigati greu. Hai sa fim seriosi,cum sa zici asta cand *** de abia a ajuns in careul advers. Hai cu testele de covid si carantinarea echipei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  12 Aprilie 2021, 07:54

Pana una alta,campionatul asta, e transat. Fcsb si CfR,se lupta pentru locurile 1-2,iar CSU si Sepsi se lupta pentru locurile 3-4. In urmatoarea etapa,Craiova joaca acasa cu Sepsi si nu va castiga,Fcsb joaca la Botosanisi va castiga,iar CFR joaca acasa cu Clinceni. Toate planetele, s-au aliniat pentru Fcsb.Din pacate la Craiova trebuie sa inceapa marea curatenie,nu poti sa platesti salarii la niste jaloane,cum sunt Tudorie,Papp,Camara,Baiaram,Vladoiu si un antrenor care nu cunoaste fotbalul.

stefy29
stefy29  •  12 Aprilie 2021, 07:25
Postat de napocarepublic pe 12 Aprilie 2021, 02:33

Pana una Alta Cfr ul a fost furata ca n codru

Forta ofensiva a clonei sta in oamenii in negru.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează