FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Dan Nistor vine cu declarațiile zilei: "Rednic e foarte bun, dar nu îl cunosc destul de bine! Cred în câștigarea titlului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 11:32

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre noul antrenor al echipei, Mircea Rednic, și despre situația echipei roș-albe, oferind o declarație amuzantă.

"Din punctul meu de vedere, Rednic este un antrenor foarte bun. Nu îl cunosc prea bine, încă nu am apucat să îl cunosc destul de bine. Nu am avut niciodată ocazia să lucrez cu dânsul, dar din câte am auzit cred că va scoate Dinamo de unde este la ora actuală", a declarat Dan Nistor la conferința de presă.

...despre Dinamo: "Eu unul cred că putem ajunge şi mai sus, nu numai play-off! Şi sperăm ca la meciul de luni să câştigăm. Mai sus de play-off ce poate să însemne? Bineînţeles că eu cred în câștigarea titlului! Eu sunt convins că dacă vom trece de aceste două meciuri, contra Chiajnei şi cu FC Voluntari, alta va fi faţa echipei şi alta va fi situaţia".

  • Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

Citește și: Dinamo pregătește o revenire de senzație! Rednic îl aduce pe omul care rezolvă criza + detalii despre transferuri: "M-am mișcat bine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
geo.b.
geo.b.  •  27 Octombrie 2018, 16:14

Baiatule,tu ar trebui sa vorbesti mai mult pe tren,prin prestatia ta si nu la microfon.Concluzia ultimului timp,este ca prestatia ta de pa teren este la fel de proasta ca si cea de la microfon.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Octombrie 2018, 14:19

Foarte multi dintre noi credem ca puteti detrona... FC National.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2018, 14:06
Postat de geogeo pe 27 Octombrie 2018, 13:24

Tipul asta de umor este voluntar sau involuntar?

E pretabil pentru a fi jurnalist la gsp după ce se lasă de fotbal. Poate fi chiar redactor- șef!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează