FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pregătește o revenire de senzație! Rednic îl aduce pe omul care rezolvă criza + detalii despre transferuri: "M-am mișcat bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 11:07

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă de dinaintea meciului contra Chiajnei, de luni, despre transferurile pe care le pregătește la echipa roș-albă.

Întrebat dacă l-ar putea readuce pe Ante Puljici, 30 de ani, Rednic a spus că fundașul croat este o variantă pentru transfer, în iarnă.

"Dacă are probleme acolo (n.r. la Al Faisaly, în Arabia Saudită), mai mult ca sigur va veni aici. Vedem în iarnă ce va fi", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Ante Puljici a jucat în sezonul 2015 -2 016 la Dinamo și a fost unul dintre cei mai apreciați jucători. Acesta este legitimat la Al Faisaly, fosta echipă a lui Rednic, și a jucat în 6 meciuri.

600.000 €este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt

28 
de meciuri și 2 goluri are Puljici la Dinamo

"Suntem foarte aproape de transferuri"

Rednic a mai vorbit și despre ce transferuri pregătește la Dinamo în perioada următoare.

"O să vină jucători noi. Sunt nerăbdator. Cei care vin acum nu și-au găsit echipe. Unii au ținut la preț, altora nu le-a convenit campionatul. Nu e ușor să aduci jucători în România! Cred că m-am mișcat bine. Suntem foarte aproape de transferuri. Trebuie să întărim echipa. Celor care vin le vor mai trebui 2-3 săptămâni ca să intre în ritm. Bine că se întrerupe campionatul și pot face 2-3 meciuri de pregătire", a adăugat antrenorul dinamovist.

Citește și: Probleme pentru Dinamo! Rednic anunță 3 accidentări înainte de Chiajna: "Asta s-a întâmplat după două antrenamente"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2018, 10:04

Foarte optimist acest Rednic. Pe ce se bazeaza? Oare 'simte' atat de bine campionatul nostru, de fapt puterea echipelor care sunt implicate in acest moment? Oare sunt motive ca unele dintre ele (dintre echipe) sa se dea la o parte in meciul direct cu Dinamo? Oare cunoaste limba greaca?...

1742401565799276
Gaby A Gator  •  28 Octombrie 2018, 16:13

Petre Pepe Popescu alias Iosif tot p.r.o.s.t ai ramas!! Mintea ta e buna de maturat prin curte.

montgomerry
montgomerry  •  28 Octombrie 2018, 09:25

Obiectivul lui Dinamo,implicit al lui Rednic este play-offul. Cu actuali jucatori, e imposibil de realizat. Sa ajungi acolo ai nevoie de cel putin 42 de puncte, deci trebuie sa obtii cel putin 30 de puncte dintr-un maxim de 42, in urmatoarele 14 meciuri. Daca Rednic va reusi, sigur va intra in istoria Ligii 1. Pentru noi, acest lucru va fi echivalent cu castigarea Campionatului. Si atentie, va dati seama cu ce moral intri in play-off?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează