FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fotbalistul dat afară de Marius Șumudică de la CFR Cluj, ofertat de Dan Petrescu

Mario Rondon
Foto: Imago
Mario Rondon Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2021 18:19 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 21:11

Mario Rondon (35 de ani, atacant), plecat de la CFR în timpul mandatului lui Marius Șumudică la echipă, a fost dorit de Dan Petrescu înapoi la campioana României.

Rondon, unul dintre favoriţii lui Dan Petrescu la CFR Cluj, a fost ofertat pentru a reveni în Gruia.

Potrivit polonezilor de la Weszlo, CFR Cluj a făcut două oferte pentru atacantul venezuelean: prima de 50.000 de euro și a doua de 70.000 de euro. Ambele propuneri au fost refuzate de Radomiak Radom.

Atacantul s-a aflat câteva zile în Portugalia, după ce a primit liber din partea clubului. Totuşi, polonezii susţin că fanii lui Radomiak Radom nu au motive de îngrijorare: 

„Nu este foarte mulţumit de numărul de minute pe care le-a petrecut pe teren şi se va strădui să fie în echipa de start, dar nu va pleca”, au mai scris polonezii.

În acest moment, un posibil transfer este aproape imposibil, perioada de transferuri încheindu-se în Polonia. Astfel, singura modalitate prin care Rondon ar putea reveni la Cluj este din postură de jucător liber de contract.

Dacă eram la CFR, vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau. Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin, e profilul care îmi place mie, dar avem jucători pe post. Dacă nu era lista, 100% rămânea.
-Dan Petrescu, antrenor CFR

Rondon, dat afară de la CFR în urmă cu două luni

Pe 2 iulie, Mario Rondon a fost exclus din lotul lui CFR Cluj de Marius Șumudică. Cei doi s-au contrat la un antrenament din Austria, după ce venezueleanul a comentat la indicațiile venite de la Șumudică, iar antrenorul l-a exclus din lot.

Fotbalistul mai avea un an de contract, dar șefii clubului au fost nemulțumiți de randamentul scăzut al acestuia, dar și de indisciplina de care a dat dovadă.

Rondon, care are și cetățenie portugheză, a venit la CFR Cluj în iulie 2019, de la Gaz Metan. În sezonul recent încheiat, Rondon a bifat 41 de partide, reușind 9 goluri și 3 pase de gol.

EXCLUSIV Dezvăluiri neștiute ale lui Dan Petrescu: „Vino și scapă-mă că nu mai pot! Nu știu ce să fac”

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCSB îl așteaptă pe Budescu! Gigi Becali confirmă negocierile + reacția mijlocașului le dă speranțe fanilor roș-albaștri

Dinamo ratează un transfer! Jucătorul a refuzat oferta în ultimul moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
niciolaie
niciolaie  •  07 Septembrie 2021, 11:01

Felicitari! lot intinerit cu Rondon si Culio! Urmatorul post unde trebuie un tanar, sa creasca, e cel de portar. Costel Campeanu si Rica Raducanu sunt liberi de contract.

ciuke
ciuke  •  07 Septembrie 2021, 08:23
Postat de c23665 pe 07 Septembrie 2021, 07:50

Va fi greu pentru Dan Petrescu să repare stricăciunile produse de echipa trimisă de Becali să distruga campioana. Dar nu imposibil.

Scrii numai ineptii. Sumidica parte a complotului Bekalist, e de noaptea mintii. Sumudica e rapidist si a venit cu toata convingerea la CFR. A lasat echipa pe primul loc, iar in cupele europene nu avea ce sa faca mai mult. Fiind al 23665-lea realizez ca inteligenta s-a diluat pe parcurs plecand de la c1?

c23665
c23665  •  07 Septembrie 2021, 07:50

Va fi greu pentru Dan Petrescu să repare stricăciunile produse de echipa trimisă de Becali să distruga campioana. Dar nu imposibil.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează