FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB îl așteaptă pe Budescu! Gigi Becali confirmă negocierile + reacția mijlocașului le dă speranțe fanilor roș-albaștri

Budescu e dorit de FCSB +13   FOTO
Budescu e dorit de FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 16:34 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 18:21

Constantin Budescu (32 de ani) le-a reaprins speranța fanilor lui FCSB cu privire la revenirea sa la formația roș-albastră.

Contsantin Budescu, gesturi care aprind speranțele fanilor

Odată cu anunțul reînceperii tratativelor dintre mijlocaș și FCSB, fanii au luat cu asalt pagina lui Budescu de instagram, etichetându-l în diferite postări în care îl roagă să revină la echipă.

Iar Budi a repostat acele fotografii, spre fericirea fanilor vicecampioanei României. Astfel, indicând venirea sa la echipa lui Edi Iordănescu.

+1 FOTO

Știrea inițială: Gigi Becali îl așteaptă pe Budescu la FCSB

Mijlocașul ofensiv, liber de contract în prezent, după ce a fost aproape de a semna cu o formație din Qatar, este dorit de FCSB și CFR Cluj, iar Gigi Becali a dat detalii despre interesul roș-albaștrilor.

Gigi Becali recunoaște: „Îl vreau pe Budescu la FCSB”

„Da, îl vrem! Budescu e un jucător foarte bun și cu multă experiență. Știam că are o ofertă bună de pe la arabi și am auzit că a intervenit ceva. Însă nu mă pune să vorbesc acum mai multe despre el că lucrurile se pot se pot schimba de la o oră la alta și nu vreau să știe unii ce planuri avem noi.

Budescu este cel care va alege. Edi Iordănescu și MM Stoica se ocupă de toate lucrurile importante de la echipă”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Constantin Budescu a semnat cu Damac FC în luna februarie. A jucat 12 meciuri pentru formația saudită, în care a pasat decisiv de 4 ori. A negociat o mutare în Qatar, dar discuțiile au căzut.

Pe lângă FCSB, Budescu a mai evoluat în România pentru Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu, iar în străinătate pentru Dalian Professional, Al Shabab și Damac FC.

1.500.000 de euroe cota lui Budescu, potrivit transfermarkt

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

Întăriri pentru FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo

Nu doar nou-veniții Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe ar putea fi prezenți în formula de start a celor de la FCSB cu Dinamo. Andrei Miron s-a recuperat după accidentările suferite și ar putea începe derby-ul din primul minut. Adrian Șut simte din nou dureri și are șanse mici să evolueze în derby.

Cu rezultate foarte bune la testele fizice efectuate după transferul la FCSB, atacantul Claudiu Keșeru va fi titular în derby-ul cu DinamoDar nu doar Keșeru ar putea să fie o apariție nouă în formula de start a FCSB-ului față de componența de până acum, în actualul sezon. 

VIDEO Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB: „Am lăsat lucrurile neterminate!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Iordănescu, mesaj urgent pentru Becali: „Suntem la limită!” + anunță o pierdere grea: „A ieșit din circuit”

S-au prăbușit! FCSB a ajuns „în pom” cu regula U21: jucătorii care au dezamăgit crunt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  09 Septembrie 2021, 21:01
Postat de anatol_karagandici pe 08 Septembrie 2021, 16:51

SI ACUM SPUNE-NE CUM AI AVUT NESIMTIREA SA SUSTII CA RAPIDUL S-AR FI DESFIINTAT CU OCAZIA FALIMETULUI? :))) Ai soricul blindat, este?

Rapidul a falimentat în 2016. Academia Rapid a fost înființată în 2017. Are continuitate? Nu prea. De ce crezi că Rangers și-au făcut imediat societatea cu noua echipă în liga 4, după faliment? Toată lumea știe care e treaba cu continuitatea. Iar voi, din moment ce s-a decis la apel că nu aveți marca și că o folosiți ilegal, ce rost mai au discuțiile? Ahh, doar nu sugerezi faptul că nu contează marca și continuitatea, ci ce spune UEFA și unde sunt suporterii. Căci în acest caz, FCSB e Steaua și FC R e Rapid. Ești puțin ipocrit? Puțin mai mult! :)))) Ai crezut că ai ultimul cuvânt, dând reply aici pe articolul vechi de 2 zile?? GHIONION! :))))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  08 Septembrie 2021, 16:51
Postat de csa_si_fcsb_inseamna_steaua pe 06 Septembrie 2021, 23:29

Da, ce spui tu e adevarat, FCSB nu a fost niciodata CSA, dpdv juridic. Dar echipa de fotbal a continuat activitatea, si a ramas aceeasi echipa din 1947 incoace. Si echipa e cea care conteaza, jucatorii care fac parte din acea echipa si care scriu istorie in fotbalul profesionist. Pentru ca, asa cum si FIFA s-a pronuntat: "a club is a sporting entity identifiable by itself that, as a general rule, transcends the legal entities which operate it.". Ce faci tu, si postacii tai indrumati de razboiul fictiv din capul celor de la SL, 'keyboard warriors', e extrem de penibil. Ori, tu chiar nu ai alte ocupatii serioase, si singurele lucruri 'that make you feel alive' sunt mesajele jignitoare scrise zilnic pe gsp.ro.

SI ACUM SPUNE-NE CUM AI AVUT NESIMTIREA SA SUSTII CA RAPIDUL S-AR FI DESFIINTAT CU OCAZIA FALIMETULUI? :))) Ai soricul blindat, este?

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  07 Septembrie 2021, 07:57
Postat de imgb pe 07 Septembrie 2021, 02:47

CSA are dreptate prostanacule !...Norocul zebratzilor Becali si mm e ca-n Romania legile sint de partea derbedeilor !

Și legile din alte țări, de partea cui sunt? Acolo unde echipele de fotbal și-au schimbat forma juridică? Doar în România e posibil să ai 2 echipe Steaua, 3 de Dinamo și 4 de Rapid. Tocmai pentru că legile sunt aiuritoare, dar nu din motivele invocate de tine! Norocul nostru e că jucăm după regulile impuse de UEFA, ai cărei afiliați suntem, și niciodată nu vor spune că noua echipă de la CSA, înființată în 2016, are palmaresul celei din 1947. PROSTĂNACULE!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close