FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iordănescu, mesaj urgent pentru Becali: „Suntem la limită!” + anunță o pierdere grea: „A ieșit din circuit”

Adrian Șut și Andrei Miron ar putea juca în derby-ul FCSB - Dinamo // foto: Imago +13   FOTO
Adrian Șut și Andrei Miron ar putea juca în derby-ul FCSB - Dinamo // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 18:34 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 18:41

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, susține că mai are nevoie de două întăriri în zona atacului. De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor anunță că Adrian Șut (22 de ani, mijlocaș defensiv), unul dintre favoriții lui Becali, are din nou probleme fizice.

Sorescu și Ongenda nu cred că mai sunt de actualitate, am făcut eforturi pentru ei, dar nu s-au materializat. Trebuie să găsim alte soluții. Suntem puțini și numeric. Este un fapt concret, cel puțin 5 jucători care sezonul trecut se regăseau mereu în primul 11 acum nu mai sunt: Man, Moruțan, Șut, Tănase și Florinel Coman.

Acum au dispărut și trebuie să punem ceva în loc. Avem nevoie de jucători care să aducă un plus de valoare imediat. Am venit într-un moment greu, dar sunt încrezător. Trebuie să luăm decizii care se recomandă, am mai avea nevoie de vreo 2 jucători și atunci am fi acoperiți. Suntem la limită, orice accidentare înseamnă că nu avem suficienți jucători”, a declarat Iordănescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

6 septembriee data la care se închide fereastra de transferuri în România. Apoi, pot fi legitimați doar jucători liberi

FCSB. Edi Iordănescu, despre...

  • nou-veniții Keșeru și V. Gheorghe: „Practic, îi putem folosi la meciul cu Dinamo. Sunt într-un proces de pregătire. Claudiu a fost la echipa a doua la Ludogoreț, nu a mai avut meciuri oficiale. E un fotbalist cu certă valoare, va avea un aport important în economia jocurilor. E valabil și la Vali Gheorghe, fotbalist care a debutat cu mine la Astra. În 2-3 săptămâni cred că vor fi 100% gata cu pregătirea, dar asta nu înseamnă că nu-i putem folosi mai rapid. În amicalul cu Astra i-am scos mai rapid, n-am vrut să-i forțez”
  • Adrian Șut: „A revenit și a ieșit din nou din circuit. Nu pot să spun că s-a accidentat iar, dar resimte anumite probleme”
  • Andrei Miron: „Și-a revenit, ne bucură, dar vine și el după o pauză de 3 luni. A fost foarte important sezonul trecut, sper să-l recâștigăm cât mai repede”

Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe, la primul meci în tricoul lui FCSB

FCSB a disputat un amical în compania divizionarei Astra Giurgiu. În partida disputată la baza din Berceni, au debutat pentru formația roș-albastră noile transferuri, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

Keșeru și Vali Gheorghe au fost folosiți din primul minut de Edi Iordănescu împotriva Astrei Giurgiu. Gheorghe debutând chiar împotriva fostei echipe. FCSB s-a impus cu scorul de 2-1, chiar prin reușitele celor doi fotbaliști - detalii, pe larg, AICI.

+9 FOTO

Întăriri pentru Edi Iordănescu înainte de derby-ul cu Dinamo

Nu doar nou-veniții Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe ar putea fi prezenți în formula de start a celor de la FCSB cu Dinamo. Andrei Miron s-a recuperat după accidentările suferite și ar putea începe derby-ul din primul minut. Adrian Șut simte din nou dureri și are șanse mici să evolueze în derby.

Cu rezultate foarte bune la testele fizice efectuate după transferul la FCSB, atacantul Claudiu Keșeru va fi titular în derby-ul cu Dinamo. Dar nu doar Keșeru ar putea să fie o apariție nouă în formula de start a FCSB-ului față de componența de până acum, în actualul sezon. 

Andrei Miron, recuperat la timp pentru FCSB - Dinamo 

E vorba despre Miron, care a suportat accidentări grave în luna mai, în finalul play-off-ului, și de atunci n-au mai fost deloc folosiți. Miron ar putea face cuplu în centrul defensivei cu Vinicius.

Cum ar putea arăta FCSB cu Dinamo: Vlad (Straton) - V. Crețu, Miron, Vinicius, Radunovic - Oct. Popescu, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Keșeru, V. Gheorghe

Gigi Becali: „Adrian Șut va fi cel mai mare fotbalist al României”

Adrian Șut este unul dintre favoriții patronului Gigi Becali. Mijlocașul defensiv reprezintă pariul latifundiarului, unul care este nesusținut deloc de realitate. 

„Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintili. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. 

El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul", a spus Becali la Pro X în august. 

Adrian Șut e mijlocaș defensiv, are 22 de ani și nu a jucat în niciun meci din sezonul acesta. În sezonul trecut a fost titular de 18 ori în campionat.

Totuși, deși Gigi Becali îl laudă, cifrele nu sunt de partea lui Șut, care a evoluat mai slab la FCSB decât la Academica Clinceni.

În sezonul 2019-2020, la Academica Clinceni, Șut a avut o medie a notelor GSP de 5,93. La FCSB, mijlocașul a avut o scădere, media fiind de 5,29.

Nici raportul InStat nu e de partea fotbalistului. În sezonul trecut, Șut a avut un indice de 249, sub cel al lui Ovidiu Popescu (252), din sezonul trecut, rivalul său pentru un post la mijlocul terenului.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

S-au prăbușit! FCSB a ajuns „în pom” cu regula U21: jucătorii care au dezamăgit crunt

FCSB negociază achiziționarea lui Vali Gheorghe » Astra a refuzat 250.000 euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ray51
ray51  •  05 Septembrie 2021, 12:58

Mai e mult pana departe. Eu insa am incredere in Edi care este in stare sa mobilizeze jucatorii din punct de vedere psihic. Are un discurs coerent si stilat. A ales, deci vrem realizari. Cum? Este problema lui.

514091889218839
Mihai Buzea  •  05 Septembrie 2021, 12:36
Postat de Costel Chelaru pe 04 Septembrie 2021, 23:00

Ii ai pe Vana si Cretu si tu joci cu antitalentul de Ov.Popescu. Oricum cu jucatori romani nu se face nimic. Ciobanul vrea doar bani, echipa asta va ajunge jos. Deja coeficientul sa dus.

Lasă că fac coeficient dinamo si craiova.Istetule,unde este vană??

doar..titi
doar..titi  •  05 Septembrie 2021, 04:48

nu se poate!! te-ai trezit si tu??!! ca mai ieri erai cu gura la urechi ca n-ai nimic impotriva ca morutan sa plece!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează