FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Asalt în culise » Constantin Budescu n-a mai semnat în Qatar: două echipe din Liga 1 și-l dispută

Constantin Budescu // foto: Imago
Constantin Budescu // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 05 septembrie 2021 21:21 / Actualizat duminica, 05 septembrie 2021 21:38

Constantin Budescu a fost aproape de a semna cu o formație din Qatar, dar tratativele au picat. Pentru semnătura mijlocașului în vârstă de 32 de ani, liber de contract în prezent, luptă acum CFR Cluj și FCSB.

După despărțirea de Damac FC, echipa din Arabia Saudită pe care a ajutat-o să se salveze de la retrogradare sezonul trecut, părea cert că Budescu va merge în Qatar. Mutarea fusese anunțată de Valeriu Răchită, apropiat al fotbalistului: „Ia un milion de euro pe an, pentru doi ani. I-am zis să stea acolo, să le ia banii arabilor, apoi să vină la Petrolul”.

Constantin Budescu ar putea reveni în România! CFR Cluj și FCSB luptă pentru semnătura fotbalistului

Se pare că negocierile între cele două părți s-au întrerupt în cele din urmă, iar șansele ca mijlocașul să revină în România cresc considerabil.

Din informațiile GSP.ro, CFR Cluj și FCSB, echipe cu pretenții de titlu în România, luptă pentru semnătura mijlocașului. Cele două echipe se străduiesc să dea lovitura pe finalul perioadei de mercato! 

Constantin Budescu a semnat cu Damac FC în luna februarie. A jucat 12 meciuri pentru formația saudită, în care a pasat decisiv de 4 ori.

Gigi Becali: „Budescu știe că îl vreau”

Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar acum ar putea reveni la FCSB, unde a mai jucat între iulie 2017 și iulie 2018. Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat în repetate rânduri că speră ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera.

„Eu am vorbit clar cu Budescu, iar băiatul știe că îl vreau, însă nu doresc să dau o sumă de transfer pe el la arabi. Am înțeles că el mai are contract acolo încă un an, iar dacă ar putea să plece de acolo liber de contract, atunci îl vreau la FCSB”, spunea Gigi Becali la începutul verii.

Pe lângă FCSB, Budescu a mai evoluat în România pentru Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu, iar în străinătate pentru Dalian Professional, Al Shabab și Damac FC.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Deian Sorescu refuzată de Dinamo: „Nu am fi surprinși dacă ar ajunge la FCSB”

CFR Cluj s-a distrat cu Gaz Metan, în primul meci după revenirea lui Dan Petrescu: „E rău că i-am bătut cu 6-0”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  06 Septembrie 2021, 14:47
Postat de Claude SH pe 06 Septembrie 2021, 14:06

Sa vina la CFR Cluj. Aici poate juca următorii 3-4 a i fără probleme iar anul viitor poate ajuta echipa sa se califice în grupele Champions League

Nu cred ca vine la Cluj. Probabil doar daca ramanea Sumudica, mai era o sansa. La fel cum si Alibec a venit la Cluj doar pentru Sumi. Dar dupa ce i s-a intamplat fostului antrenor, nu cred ca se mai pune problema. In Romania, Budescu va juca doar la FCSB sau la Petrolul.

189254898748309
Claude SH  •  06 Septembrie 2021, 14:06

Sa vina la CFR Cluj. Aici poate juca următorii 3-4 a i fără probleme iar anul viitor poate ajuta echipa sa se califice în grupele Champions League

c23665
c23665  •  06 Septembrie 2021, 07:15
Postat de valentindragobete pe 06 Septembrie 2021, 07:01

Este prea " tânăr ", se discuta cu el la cheferea numai dupa borna 38, altfel strica " media " de vârstă !

CFR a renunțat la Vinicius pentru că e prea bătrân, chiar si pentru ei! Iar Vinicius s-a dus să facă figurație în Play-Out!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close