FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, amintire șocantă cu Gordon Strachan: „Mâna-n gât, ghetele aruncate...! Secunzii beau whiskey și începeau să înjure”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 18:53

Dan Petrescu (52 de ani), recunoscut pentru temperamentul său fierbinte și ieșirile nervoase pe care le are în timpul meciurilor, spune că nici nu se poate compara cu Gordon Strachan (62 de ani), tehnicianul pe care l-a avut la Southampton, la începutul anilor 2000.

„Bursucul” și-a adus aminte de reacțiile pe care scoțianul le avea în pauzele meciurilor: „Eu sunt 1% din Gordon Strachan, care m-a antrenat. Doamne, cum făcea! N-ai fi vrut să fii la pauză acolo. Mâna-n gât, ghete aruncate... Secunzii beau whiskey și începeau să țipe, să înjure. Eu sunt mic copil”, a spus Petrescu, la TV Digi Sport.

Gordon Strachan, fost jucător la Manchester United, a antrenat în carieră la Coventry City, Southampton, Celtic, Middlesbrough și naționala Scoției. În prezent e liber de contract.

Petrescu, poveste senzațională cu Zeman 

Recent, Petrescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după ce a fost desemnat pentru a patra oară în carieră antrenorul anului în Ancheta GSP.

„Bursucul” a făcut o incursiune prin cariera sa de jucător și a povestit o întâmplare senzațională cu Zdeněk Zeman, celebrul antrenor cu care Petrescu a lucrat la Foggia între 1991 și 1993. Tehnicianul CFR-ului a lăudat totodată metodele de lucru ale lui Zeman. 

„Era dur Zeman, dar și carismatic. Dacă aș face în România antrenamentele de la Foggia, n-ar rezista nimeni! Doar în Italia s-ar putea lucra așa, că acolo sunt toți foarte serioși. În Rusia sunt grele antrenamentele, dar cu metodele lui Zeman nu știu dacă mai rămâneau doi jucători pe teren! El a încercat să antreneze în afara Italiei și toți jucătorii făceau rupturi musculare, nu mergea. Poate ăsta a fost motivul pentru care am rezistat zece ani în Anglia, că mă antrenasem înainte cu Zeman.

Odată eram în cantonament, tot la Foggia, și muream de foame. Zeman făcuse un meniu cu salate și eu eram obișnuit din România cu cartofi prăjiți, cu brânză. L-am sunat pe Giovanni, i-am zis că nu mai puteam de foame, a venit și a stat trei zile cu mine, timp în care mi-a cumpărat el mâncare”.

VIDEO // Dan Petrescu, poveste de senzație cu Zdeněk Zeman: „Muream de foame în cantonament, eu eram obișnuit cu cartofi prăjiți și brânză”

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Adriana, soția lui Dan Petrescu, arată senzațional la 43 de ani! E pasionată de fitness și nu are nici o operație estetică 

John Terry e legenda lui Chelsea, dar Dan Petrescu nu-i dădea nicio șansă: „Cine e, mă, ăsta? Nu știe nimic! M-am bătut cu el!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează