FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Dan Petrescu, gata să revină în antrenorat » Tentat și de Liga 2: „Nu sunt așa scump!”

Dan Petrescu, gata să revină în antrenorat
Dan Petrescu, gata să revină în antrenorat

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 00:04 / Actualizat joi, 12 august 2021 09:17

Liber de contract din februarie, când a plecat după doar 8 meciuri de la Kayserispor, Dan Petrescu e gata să revină în antrenorat.

De patru ori campion în Liga 1 (de trei ori cu CFR Cluj, o dată cu Unirea Urziceni), fostul internațional spune că ar accepta și o ofertă din Liga 2, dacă i se propune un proiect atractiv.

Dan Petrescu nu ar spune nu unei reveniri în fotbalul românesc

„Sunt liber de 5 luni și aștept orice ofertă. Dar nu a venit nicio ofertă. Dacă mâine vine FC Brașov, dau un exemplu, și îmi face o propunere, chiar dacă e în Liga 2, iar eu cred în proiect, mă duc. 

Nu pot să stau prea mult acasă. Merg oriunde sunt dorit. Să vină oferta și vedem! 

Nu sunt un antrenor scump. Sunt un om normal, care vrea performanță. Eu am făcut performanță. Eu doar am câștigat în Liga 1. Cu Urziceni, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj”, a spus Dan Petrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

De-a lungul carierei, Dan Petrescu a mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr și CFR Cluj. 

Dan Petrescu, propus la Parma: „Cred că viitorul lui e la echipa națională”

Giovanni Becali a dezvăluit că a încercat să-l ducă pe Dan Petrescu la Parma, echipă recent retrogradată în Serie B, dar italienii au ales antrenor. 

„Eu am propus un antrenor la Parma. Căutau un antrenor care să cunoască fotbalul italian, să știe engleză și italiana și să fie tânăr. L-am propus pe Petrescu. Avea o parte din aceste calități, dar Parma l-a ales pe Enzo Maresca.  Petrescu stă atât de bine cu situația financiară, a fost la atâtea cluburi, a ajuns la o vârstă, are maturitate deplină... Eu cred că viitorul lui Dan Petrescu ar fi la echipa națională! E părerea mea.

Ar fi și o pace între Federație și Generația de Aur. Ar fi și o reparație morală și profesională. E părerea mea și nu știu dacă se va întâmpla”, a spus Giovanni Becali la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Farul

Citește și:

EXCLUSIV Paul Anton, capitol închis la Dinamo! FRF a anunțat verdictul în cazul memoriilor depuse de 3 vedete ale „câinilor”

Dan Petrescu a răbufnit după Young Boys - CFR Cluj: „Dacă spuneam eu asta eram luat la mișto”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
remarque
remarque  •  13 August 2021, 10:13

Petrescu poate sta in fotoliu linistit sa priveasca meciurile nationalei. Si sa-si tina telefonul deschis. O sa fie sunat

dubluv
dubluv  •  13 August 2021, 07:55

hai la FC Arges, nu fii ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  12 August 2021, 23:33

Nu ai valoarea pe care o crezi tu ! Daca o aveai erai cautat imediat dupa ce ai plecat de la Cluj ! Nici tu nu ai trecut de elvetieni anu trecut ! Nu mai fi ironic !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează