FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Dan Petrescu, antrenor la Sfântu Gheorghe? Cornel Șfaițer: „Am trecut printr-o perioadă grea, mai modestă din punct de vedere al jocului”

Dan Petrescu (53)
Dan Petrescu (53)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 16:10 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 17:25

Cornel Șfaițer (54 de ani), managerul general al lui Sepsi OSK, a demontat zvonurile în privința lui Dan Petrescu (53) și a declarat că tehnicianul român nu va ajunge pe banca formației din Sfântu Gheorghe.

După 12 ani de la câștigarea campionatului cu Unirea Urziceni, în lumea fotbalului au apărut informații că Dan Petrescu ar putea să pornească într-o nouă misiune de același tip, dar Cornel Șfaițer l-a confirmat pe Leo Grozavu și a declarat că are toată încrederea în actualul antrenor al lui Sepsi OSK. Managerul covăsnenilor a mai spus că momentan Sepsi nu se poate bate la titlu cu forțele Ligii 1: CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB.

Cornel Șfaițer: „Avem respect față de antrenorul Leo Grozavu”

Avem respect faţă de antrenorul nostru, Leo Grozavu. Nu s-a pus problema nici la nivel de discuţie măcar! După meci, când am stat cu conducerea, nu am pus în discuţie vreun nume de antrenor. Leo e antrenorul nostru, am avut rezultate bune în acest sezon, sperăm să rămânem pe locul al patrulea. Am trecut printr-o perioadă grea cu COVID-19, mai modestă din punct de vedere al jocului.

Chiar dacă am pierdut un meci, era foarte important pentru noi meciul cu Chindia, nu a fost nici la nivel de discuţie. Mai ales cu Dan Petrescu. Sepsi neagă vehement! Vă spun cu sinceritate: Dan Petrescu nu are nevoie de imagine, e un antrenor valoros, care a câştigat trofee”, a declarat Cornel Șfaițer la Look Sport+.

Cornel Șfaițer: „Sepsi nu-și permite un antrenor de talia lui Dan Petrescu”

La momentul ăsta Sepsi nu-şi permite un antrenor de talia lui Dan Petrescu sau un buget cu care să ne batem la campionat cu CFR, FCSB sau Craiova. Investim mult în infrastructură, avem stabilitate financiară şi vrem echilibru financiar şi sportiv. Ne dorim performanţă de la an la an. Suntem echipa care a arătat un fotbal bun, ne dorim locurile fruntaşe, dar nu ne permitem un antrenor ca Dan Petrescu.

Total eronat, vă spun sincer. Ştiţi foarte bine, Dan Petrescu doreşte trofee. La momentul ăsta nici nu a fost în discuţie să se vehiculeze numele lui Dan Petrescu. Nu ne permitem nici sezonul viitor să ne batem la campionat, pentru că nu avem buget” a mai spus managerul lui Sepsi pentru sursa citată.

VIDEO. Variantă-surpriză legată de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali a fost reabilitat! EXCLUSIV Patronul FCSB anunță o lovitură uriașă după victoria de la ÎCCJ: „Iau 13 milioane de euro!”

De ce nu mai cumpără Ajax din Liga 1 » Negocierea haiducească purtată de Gigi Becali: „Olandezii i-au spus că e ultima dată când fac afaceri împreună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează