FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

MM s-a enervat în direct, după ce l-a auzit pe Dan Petrescu: „Da' pleacă, omule!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, e deranjat de o formulare pe care a auzit-o la Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, e deranjat de o formulare pe care a auzit-o la Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 21:42 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 22:06

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, e deranjat de o formulare pe care a auzit-o în discursul lui Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj.

„Îl tot aud că folosește treaba asta: «Așa e în România, jucători români vs. jucători străini». Da' pleacă, omule, în altă parte, dacă nu-ți mai place în România! E rău tare în România, e groaznic (n.r. - ironic)”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Declarațiile lui MM Stoica vin ca urmare a unui moment de la conferința lui Dan Petrescu de la finalul partidei FC Argeș - CFR Cluj 0-1. 

Șumudică atacă un titular de la FCSB: „Săracul... N-avea voie să facă așa ceva!”
FCSB
Șumudică atacă un titular de la FCSB: „Săracul... N-avea voie să facă așa ceva!”

Mihai Stoica, manager FCSB: „Problema lui Dan Petrescu nu sunt fanii, ci patronul”

Nelu Varga l-a criticat în repetate rânduri pe Dan Petrescu și a pornit negocierile cu înlocuitorul Cosmin Contra. Inclusiv fanii CFR-ului au început să-l conteste pe „Bursuc”.

„Dacă era la U Cluj, poate fanii aveau un cuvânt de spus. La noi la fel, la Rapid, la Craiova. La CFR, să mă ierte! Acolo... Auzi numai «Hei, hei, CFR!», sunt niște tineri și tinere. Când vin 5.000 de ultrași și-ți strigă demisia, atunci pleci tu. 

Problema nu e ce strigă ăia din tribune, sunt puțini. Problema e ce decide Neluțu. Dacă vrea să-l dea afară, îi pune banii în mână și gata. El iese ca Mayweather și-ți pune în fața centurile, medaliile, așa închide gura tuturor”, a mai spus managerul roș-albaștrilor.

Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj 

Dan Petrescu a transmis clar că nu va pleca de la CFR Cluj dacă nu îi va fi achitată clauza de reziliere. În contractul antrenorului este stipulat că ruperea unilaterală a înțelegerii costă 400.000 de euro!

„Când pot să folosesc cea mai bună echipă, e ușor. Am început bine astăzi, puteam să marcăm rapid două-trei goluri. E o victorie de moral, importantă. Ne menține în lupta pentru titlu. Eu asta fac și asta voi face în continuare.

Camora a marcat gol cu dreptul azi, era foarte fericit. Și eu la fel! De 5 ani suntem împreună, ține la mine, eu țin la el. Avem o relație foarte bună, cu el și cu Deac. Cu toți am o relație specială!

Eu nu pot să vorbesc doar despre meciul cu FC Argeș. Posibil să avem o discuție mâine sau poimâine, eu cu patronul! Să vedem care e programul. Nu vorbesc despre acest subiect, v-am spus! Nu discut. 

Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport. 

SUPERLIGA » VIDEO cu golul marcat de Camora în FC Argeș - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”

Mihai Stoica îi dă asigurări lui Dică și face un pariu îndrăzneț: „Am convingerea asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  21 Septembrie 2022, 21:10
Postat de 666piturca pe 21 Septembrie 2022, 20:40

Esti ardelean... sau tikitakist...

Mai uita-te o data

666piturca
666piturca  •  21 Septembrie 2022, 20:40
Postat de tikitakabarceloona pe 20 Septembrie 2022, 23:32

Memeu.....ce articol citesti?

Esti ardelean... sau tikitakist...

007claudiu
007claudiu  •  21 Septembrie 2022, 17:20
Postat de freddy pe 20 Septembrie 2022, 23:01

Cel mai urât antrenor din lume cu cele mai bune rezultate. Dacă pleacă, CFR e în cap. Sper sa îl dea afara si sa l ia pe Contra :)) Păcat ca am pornit asa de prost. Am fi avut șanse mult mai mari.

Ei lasa ca sunteti la doar 2 puncte de Play Off ca doar nadajduiti ca bateti in restante. :)) Sau Ups...se pare ca una din restante e cu CFR-ul Hahaha, vedeti voi...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close