FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, anunț despre Budescu: „Cum să-i spui nu?!” » Ce spune despre Arlauskis

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 20:49 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 21:05

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, spune că echipa sa nu negociază pentru transferul lui Constantin Budescu (32 de ani).

Mijlocașul este liber de contract, după ce a ratat un transfer în Qatar, și a fost ofertat de FCSB. 

CFR Cluj nu negociază pentru Budescu

„Bursucul” s-a plâns de problemele pe care le are în alcătuirea listei de jucători care vor fi înregistrați pentru sezonul viitor, spunând că nu are loc să-l treacă pe Budescu pe listă.

„Problema e că am un număr mic de jucători pe care pot să-i trec pe lista UEFA și pe lista pentru Liga 1. E foarte mic numărul pentru că avem puțini jucători formați de noi. Eu mai voiam un atacant. Am vorbit cu el să vină, l-am convins, dar m-am trezit că nu am unde să-l punem. Să ai 23 de jucători e prea puțin. Dacă puteam înscrie 30, țineam 30 de jucători. Pe Itu de aceea l-am dat.

 Pe Budescu, dacă avem unde să-l trec, îl luam. Normal că îl luam. Cum să-i spui nu lui Budescu? Îl luam”, a spus Dan Petrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Dan Petrescu: „Arlauskis a zis că e în Lituania”

Antrenorul a vorbit și despre Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul lituanian nefiind nici el trecut pe lista pentru UEFA Conference League.

„Eu nu știu unde este Arlauskis. Trebuia să trec trei portari pe listă, dintre care unul să fie sub 21 de ani. Arlauskis nu era acolo, era accidentat. Cum să-l trec? El a vorbit cu Mara și i-a spus că e în Lituania și face tratament. 

Eu nu am nicio problemă cu el, dar cum să-mi fie de ajutor dacă e accidentat? De unde să știu când revine? Pot să risc? El nu m-a căutat să vorbim”, a adăugat „Bursucul”.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și:

Bonetti, categoric în privința lui Sorescu: „Cu siguranță așa va fi”

E praf! Probleme înainte de Macedonia - România: „E imposibil, n-are cum!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
piet
piet  •  07 Septembrie 2021, 09:57

Vrajeala de doi bani,cică a dat lista dar faci ce spune becali nu a dat-o?Spune frate adevărul ca va conduce foamea cu 11-0 pe teren propriu.!La chefere pare că prostia e cuvântul de ordine. Păi dacă nu te duce memeaca las-o frate în fasole. Echipele traiesc din transferuri externe,de la ei cine să plece pe bani buni, au numai babatai și carcase ambulante. Țin niște trompete gen Debeljuh și renunță la Itu!Da stiu unul e atacant (oare)iar celălalt mijlocaș dar garantez că Itu pus vârf face de trei ori mai mult decât Debeljuh!

dinu
dinu  •  06 Septembrie 2021, 22:42
Postat de c23665 pe 06 Septembrie 2021, 21:49

Cel mai bătrân din campionat este la FKSB, fraierica!

ai gresit amice, de Culio ai auzit ? sau de Tamas? astia 2 sunt cei mai batrani din campionat iar de varsta lui Vinicius mai sunt Sapunaru, Cristea, marius Constantin ...

1570947506526287
Mircea Truta  •  06 Septembrie 2021, 22:24

Oamenii lui Petrescu din echipa CFR l-au sapat pe Sumudica.Gafele uriase comise, de incepatori, sunt prea evident intentionate!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează