FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-1

VIDEO Dan Petrescu, nervi și la conferința de presă: „De ce avem VAR? Ce faceți acolo, mă băieți?”

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 11:21 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 11:29

După ce a criticat arbitrajul imediat după meci, Dan Petrescu s-a enervat și la conferința de presă de la finalul victoriei cu Sepsi, 2-1.

Tehnicianul clujenilor a avut un discurs dur la conferința de presă și s-a luat de arbitrii din camera VAR, Rareș Vidican și Romică Bîrdeş, cărora le-a reproșat că nu au intervenit la fazele reclamate de CFR.

Răducioiu și Popescu, verdict despre cea mai controversată fază din CFR Cluj - Sepsi + „E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu”
CFR CLUJ - SEPSI 2-1
Răducioiu și Popescu, verdict despre cea mai controversată fază din CFR Cluj - Sepsi + „E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu”

VIDEO Dan Petrescu, nervi la conferința de presă după CFR Cluj – Sepsi 

„Sunt mulțumit de cum au jucat fotbaliștii, de atitudine. Aveam nevoie de victorie. Echipa a intrat bine pe teren. Am atacat, am avut ocazii. Parcă niciodată nu am creat atât de multe ocazii. Dar s-a făcut 0-1 de nicăieri. Asta e fotbalul. Nu ne-am oprit, am încercat. Am avut 3 penalty-uri neprimite. 

De ce avem VAR? Să mi se spună și mie ce face VAR-ul. Dacă nici alea nu sunt penalty-uri... VAR-ul nu le vede... De ce mai venim la fotbal, domnule? Ce să mai facem acum? Nu mai pot! Chiar nu mai pot! Au fost 3! Dacă era unul, OK. VAR-ul stă și doarme acolo! Dacă ăla la Bîrligea nu e penalty, eu nu mai sunt antrenor! 

OK, arbitrul nu văzut. Nu are vină el, Dar cei de la VAR? Să-mi dea și mie o dată cineva o explicație. Măcar unul. Să-mi zică «Asta a fost» și eu voi spune că a fost fault. La Janga a venit prin spate, ca la rugby. Lui Bîrligea i-a spart capul. Nu sunt penalty-uri...

Am bătut și așa. Dar altă dată nu vom mai bate. A fost o victorie meritată. Puteam face 3-1, trebuia să fie chiar 3-0. Au fost patru meciuri la rând în care VAR-ul ne-a dezavantajat. Normal că iau galbene pe bancă. Că eu văd faze clare și se spune că e simulare. Ce simulare? Cine a simulat? Uitați-vă la fază. Dacă cineva spune că a simulat, înseamnă că minte. 

Am avut 3 penalty-uri. Plus că înainte de golul lor trebuia să avem corner, dar s-a dat aut. Au fost multe greșeli în prima repriză. Iar cele mai grave sunt cele pe care nu le vede VAR-ul. Nu înțeleg ce VAR avem noi. Nu știu cine e arbitru VAR... Nu știu ce fac băieții ăștia! Cu FCSB am avut penalty clar și nu l-a văzut nimeni. Ce faceți, mă băieți, la VAR? Ce faceți la VAR? Să-mi dea și mie o explicație cineva. Să ducem fazele astea în Italia și Spania ca să ne zică cineva ce sunt. Sunt penalty-uri clare. Când va fi la mine în careu, se va da. Și nu o să ai ce să zici, ca e penalty”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă. 

Citește și:

Jucătorul CFR-ului dă de pământ cu arbitrul Iulian Călin, după victoria cu Sepsi: „Ăsta nu e penalty? Trebuie să-mi rupă piciorul?!”

CFR Cluj, probleme înaintea derby-ului de titlu cu Farul: „A fost dus la spital, se pare că e grav”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
costeltudor
costeltudor  •  17 Aprilie 2023, 08:57

Dane poți sa tipi pana nu mai poți , echipa fara nume a PUȘCĂRIAȘILOR , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Maryusk74
Maryusk74  •  16 Aprilie 2023, 14:32

Deși nu este printre antrenori mei favoriți, acum îi dau dreptate ! Revoluția corectitudinii trebuie să înceapă de la CCA , cred că ar prinde bine și câteva boicoturi ale echipelor las meciuri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează