FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Dan Petrescu dezvăluie ce l-ar putea face pe Laurențiu Reghecampf să revină la FCSB: „Îl cunosc bine”

Laurențiu Reghecampf a câștigat 3 trofee alături de FCSB
Laurențiu Reghecampf a câștigat 3 trofee alături de FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 18:28 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 18:49

Dan Petrescu (52 de ani), a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei FC Botoșani - CFR Cluj despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf (44) să revină la FCSB.

„Bursucul” nu consideră că antrenorul de la Al-Wasl ar reveni la FCSB pentru a întrerupe hegemonia CFR-ului și pune o posibilă întoarcere pe seama dorului de țară al lui Reghecampf. Acesta a părăsit România în 2017, când a preluat Al-Wahda FC din Emiratele Arabe Unite.

„Pe Reghe îl cunosc bine. E un antrenor foarte bun, are un CV excelent, dar nu cred că ar veni pentru asta. Dacă ar veni, ar face-o pentru că poate îi e dor de țară”, a spus Petrescu.

Reghecampf: „FCSB, singura soluție să revin în fotbalul românesc”

Recent, Laurențiu Reghecampf mărturisea că singura echipă din România la care ar antrena este FCSB. 

„Pentru mine această echipă este ca familia mea, începând cu Gigi Becali. Tot ce am reușit eu ca antrenor se datorează acestei echipe. Va fi singura soluție ca să revin în fotbalul românesc. Eu consider că e cea mai mare echipă din România”, spunea Reghe la ProSport.

Reghe a antrenat-o pe FCSB între 2012 și 2014, când a cucerit două titluri și o Cupă, și din decembrie 2015 până în mai 2017.

Match Preview FCSB - Gaz Metan Mediaș

FOTO Distrus de Becali, indezirabilul de la FCSB „rupe” asfaltul în afara terenului!

Sursă foto: www.classicdigest.com
Sursă foto: www.classicdigest.com
Sursă foto: www.classicdigest.com
+5 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Dan Petrescu e nemulțumit de program și identifică o candidată surprinzătoare la titlu: „Au șansa lor!”

FCSB nu îl poate utiliza pe Marko Momcilovic, deși sârbul e apt de joc! Roș-albaștri au uitat de el și nu i-au făcut niciun test

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  20 Iunie 2020, 13:00

Cand Reghecampf va prelua o echipa din tara, cu exceptia Fcsb-lui, si va castiga campionatul, atunci se poate afirma ca baiatul asta este antrenor !! Sa faca precum Petrescu, Munteanu sau Sumudica, care au castigat campionatul cu Urziceni, Otelul si Astra !! Pe Fcsb o poate antrena oricine, chiar si Vintila, pentru ca aceasta echipa, cu lotul pe care il are,se va lupta an de an la castigarea campionatului !! Cum a plecat de la Fcsb, Reghecampf nu a mai confirmat fiind demis de la Al Hilal, Litex, Al Wahda, iar acum urmeaza si Al Wasl !!

ali.bec
ali.bec  •  20 Iunie 2020, 10:24

Atunci manelistul trebuie sa se grăbească. Talpan și Jiji știu dece.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  20 Iunie 2020, 10:08
Postat de kamouniyak pe 19 Iunie 2020, 23:54

Un antrenor fals. Se lauda atat ca a invins un Ajax fara vedetele de azi si a jucat pe un teren inghetat cu un Chelsea venit ca la amical in deplasare. Sa fim seriosi....Dodel Tanase, Stanciu, Tatarusanu nu sunt fotbalisti asa de mari pe cat ii picteaza Reghe. Am vazut la Euro cu Franta si Albania ce mare portar avem.....

esti penibil a batut ajax echipa ce in urma cu un an facea mega performante ! si au jucat toti titulari ... Dar se pare ca esti fustrat ca nici in vise echipa ta favorite sa bata chealse sau ajax sa joace o semifinala de uefa sa fie la un pas de finala ;). Hai dute la culcare ! noi o sa avem ce le povesti nepotilor tu nu =))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează