FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-0

Dan Petrescu, luat la rost după Farul - CFR Cluj: „Unde e Petrila? E ciudat ce face”

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 09:16 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 11:34

Ionuț Rada s-a declarat surprins de strategia lui Dan Petrescu din meciul cu Farul, terminat 0-0, în a doua etapă din play-off.

Antrenorul lui CFR Cluj a făcut doar două schimbări în meci, ambele în minutul 86, spre uimirea fostului fundaș al campioanei. Rada s-a mirat că Petrescu nu l-a folosit pe Petrila și a ajuns la concluzia că CFR Cluj era mulțumită cu un punct pe terenul Farului.

Meciul cu Farul a stabilit o premieră la CFR » Petrescu: „N-aveam pe cine să schimb”
Farul - CFR Cluj 0-0
Meciul cu Farul a stabilit o premieră la CFR » Petrescu: „N-aveam pe cine să schimb”

Dan Petrescu, luat la întrebări de Rada după Farul – CFR Cluj

„Consider că CFR Cluj trebuia să profite de forma bună pe care o avea. Am văzut revenirea din meciul cu Voluntari, s-a văzut plusul acela. 

Când faci schimbări în minutul 86, clar eşti mulţumit cu acest rezultat. Am o întrebare. De ce nu a apărut Petrila? Adică un jucător care marchează, care oferă pasă de gol, care aduce un plus foarte mare și pe care îl comparam cu Octavian Popescu.

Este un jucător care are nevoie de susținere și de încredere pentru moralul lui. Oare cum va fi săptămâna? Mie mi se pare ciudat cum a gestionată situația cu Petrila”, a spus Ionuț Rada la LookSport+.

Ce schimbări a făcut CFR Cluj:

  • Adrian Păun a intrat în locul lui Bordeianu (86)
  • Dugandzic a intrat în locul lui Debeljuh (86)

Ce jucători au rămas pe bancă: Sava, Chipciu, Costache, Manea, Neguț, Petrila, Fl. Ștefan

De la introducerea regulii cu 5 schimbări permise pe durata unei partide în Liga 1 (mai 2020), e pentru prima oară când CFR Cluj nu a făcut cel puțin 3 înlocuiri!

N-aveam pe cine să schimb azi! Eram mulțumit de toți, aș fi vrut să nu schimb pe nimeni, nu să-l copiez pe Guardiola, dar asta a fost situația din teren
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Dan Petrescu: „Acum, în mod normal, eram la 15 puncte. Sper ca cei care se duc la națională să se întoarcă întregi.”

Citește și:

CFR Cluj, schimbare radicală de strategie: „Încercăm să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut”

N-a uitat poezia :)) Dan Petrescu, după ce s-a împiedicat de Hagi: „E incredibil ce pățim!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  20 Martie 2022, 23:56

De data aceasta ii dau dreptate lui Dan Petrescu în acest play off mai trebuie sa muti și tactic acest meci sa zicem a fost mai special trebuie sa te mulțumești și cu 4 puncte ,decât sa mizezi pe tot ( 6p.) Eu sant aproape convins de ce am spus 4p. !

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  20 Martie 2022, 18:21
Postat de snooker pe 20 Martie 2022, 16:09

Toti neica-nimeni sunt ingrijorati de cum gestioneaza situatia Petrescu :)))

In mod normal trebuiau bagați și Petrila și Costache!Cred ca Petrescu nu i-a bagat vazând ca Colțescu permite jocul in forța(ca sa nu zic dur),al fundașilor Farului!

snooker
snooker  •  20 Martie 2022, 16:09

Toti neica-nimeni sunt ingrijorati de cum gestioneaza situatia Petrescu :)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează