FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR 1-0

„Bursucul”, ironizat după eșecul de la Botoșani: „Nu-l știți pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 11:05 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 11:53

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, l-a ironizat pe Dan Petrescu după victoria echipei sale în fața celor de la CFR, scor 1-0. „Bursucul” a revenit pe banca formației campioane, dar și la vechile lui obiceiuri, de a solicita mai multe lovituri de pedeapsă.

Totul despre FC Botoșani - CFR Cluj 1-0, AICI!

Iftime a vorbit despre victoria echipei sale, pe care o consideră una normală după modul în care s-a jucat aseară. De asemenea, i-a răspuns și lui Dan Petrescu, care solicitase minim două penalty-uri.

„Trebuiau să piardă și el un meci, nu puteau câștiga 2 ani încontinuu ca Steaua înainte de Revoluție. E o mare bucurie la Botoșani, cred că am meritat să câștigăm. Nu a fost un meci în care portarul meu să fie cel mai bun de pe teren, să avem noroc fantastic sau un arbitru care să ne avantajeze. 

Pe fotbal am câștigat și merită tot respectu meu Marius (n.r. Croitoru) și jucătorii nosștri. Nu-l știți pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară. Înțeleg că noi am avut un roșu la Culio când l-a lovit pe Ongenda”, a spus Iftime la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Aș vrea să revăd niște faze, nu aș vrea să vorbesc prea mult. Au fost faze de penalty în careu, cred că 2-3, dar voi fi iarăși acuzat că cer. Mai bine nu mai zic nimic. De pe bancă mi s-a părut că au fost faze foarte clare. Din păcate VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Atunci degeaba ne batem pe bancă, dacă ar fi VAR nu am mai avea de ce să sărim, am aștepta să decidă VAR-ul și ar fi bine. Cred că e un rezultat mincinos astăzi, dar ăsta e fotbalul. Rămâne scorul, ei cu 3 puncte, noi cu nimic
-Dan Petrescu, după înfrângerea cu FC Botoșani

Citește alte știri din Liga 1:

Croitoru, replică pentru cei care l-au criticat: „Sunt unii în emisiuni care au antrenat ani de zile cu Licența A”

Hervin Ongenda explică de ce a refuzat FCSB: „Am vorbit cu Becali”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
974595099240315
Vasile Lascar  •  12 Septembrie 2021, 15:38

Bursucul vrea sa castige doar de la 11 metri...eu zic sa-si schimbe parerea si sa castige de la distante mult mai mari...sau mai mici de 11 m..

1948
1948  •  12 Septembrie 2021, 14:41

mare gafa a facut kolosvaru ca l a indepartat pe Sumi. Ar fi iesit campioni deja inainte de Craciun.

silviu74
silviu74  •  12 Septembrie 2021, 12:58
Postat de duster4 pe 12 Septembrie 2021, 12:02

Iftimie ar trebui sa taca la cate blaturi au facut cu clona fcsb....cu CFR isi dau viata pe teren. Gre tos.

Nu mă pot opri din râs !!! CFR, campioana blaturilor cu PSD-isti in spate cărora și Burleanu le pupă picioarele ! Pot spune și eu că slugă cfr-ului , Sepsi , când joacă cu Steaua rup oase pe bandă rulantă ! Despre titlurile cfr-ului no comment, blaturi peste blaturi și arbitrii de casă. CFR când termina sezonul regulat pe locul 1 și apoi se înjumătățeau punctele urlau pe la toate televiziunile.Acum când Steaua a terminat pe 1 iar în playoff CFR a luat titlul, au tăcut că *** !!! Bleah !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează