FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-0

Croitoru, replică pentru cei care l-au criticat: „Sunt unii în emisiuni care au antrenat ani de zile cu Licența A”

Marius Croitoru +31   FOTO
Marius Croitoru

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 00:10 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 00:20

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, le-am răspuns antrenorilor care au ales să îl critice pentru faptul că antrenează fără Licență PRO. De asemenea, acesta a vorbit și despre meciul câștigat de echipa sa în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0.

Cronica meciului FC Botoșani - CFR Cluj 1-0

Croitoru a ținut să explice motivul pentru care a fost amendat de Comisia de Disciplină și i-a criticat pe antrenorii care s-au arătat deranjați de faptul că antrenează fără licență.

„Am fost amendat pentru că am participat la conferința de presă. ROAF-ul spune clar că în cadrul unui club numai antrenorii cu Licența PRO au voie să participe la conferința de presă înainte și după meci. Eu am participat la o conferință de presă după meciul cu Craiova și din cazua asta am fost amendat, pe bună dreptate. 

Sunt antrenor secund cu Licență A și am voie să dau indicații de pe bancă. Eu cunosc foarte mulți antrenori care au antrenat cu Licență A, ca mine, pe care îi văd deranjați de lucrul acesta. Dar ei, când antrenau la fel ca mine, nu mai erau deranjați. Sunt unii în emisiuni care au antrenat ani de zile cu Licența A și și acum sunt deranjați.

Credeți că dacă ai Licență PRO și ai rezultate, ești prin emisiuni TV sau acasă? Eu zic că nu. Eu am avut șansa mea, am demonstrat că fac o treabă bună. Credeți că nu sunt alte cluburi care ar vrea un antrenor cu Licență A și să fie în play-off?”, a spus Marius Croitoru la emisiunea „Digi Sport Special”.

Croitoru, despre victoria cu CFR 

„Eu zic că în prima repriză a existat o singură echipă și aia a fost Botoșaniul. O dinamică bună, cu joc dintr-o atingere, cu ocazii. După gol, e normal, am făcut un pas în spate. Gândiți-vă că am jucat împotriva unei echipe care are 6-7 internaționali. 

Eu fac echipă cu 0 lei și bat o echipă de 7 milioane. Au avut o ocazie făcută din piciorul nostru, după aia, cu mingi aruncate în careu, se putea întâmpla orice. Nu pot să spun că nu au avut ocazii de gol”, a mai spus antrenorul moldovenilor.

Clasament Liga 1: CFR Cluj și FC Botoșani, pe podium 

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - CFR Cluj:

+27 FOTO

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - CFR Cluj: 

Denis Alibec la Untold, CFR Cluj învinsă la FC Botoșani » Fotografia care i-a iritat pe fani: „Cică accidentat”

Gest golănesc al lui Juan Emmanuel Culio la revenirea la CFR Cluj » Mijlocașul, norocos că a scăpat de eliminare

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
zizu
zizu  •  12 Septembrie 2021, 10:29

Punem pariu că în meciurile directe cu fcsb ,botoșaniu va sta iar în poziții nefirești și se vor inventa iar tot felul de motive?

coco1987
coco1987  •  12 Septembrie 2021, 09:56
Postat de knxdan pe 12 Septembrie 2021, 08:05

calificare la locul de munca si gata.

Ce calificare bre? Nu vrei si doctorat ca sa fii antrenor de fotbal? Ienei, Iordanescu, Lucescu, Fabio Capello si cine mai vrei tu aveau licenta pro?

158180581397392
Bala Nicolae  •  12 Septembrie 2021, 09:23

ATI trambitat vuvuzelelor ca bekaly s-a retras la manastire si el este bine merci in carciuma la nunta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close