FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu nu va sta mult „șomer” dacă se va despărți de CFR: două oferte din fotbalul englez! Toate detaliile

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, CFR Cluj.
FOTO: IMAGO IMAGES
Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, CFR Cluj. FOTO: IMAGO IMAGES

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 09:54 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 10:40

Dan Petrescu (54 de ani) s-ar putea despărți în curând de campioana ultimelor 5 sezoane în Liga 1, CFR Cluj. Tehnicianul se pare că nu va sta mult „șomer”, el având două oferte din fotbalul englez, marele vis al carierei. 

Relația dintre acesta și Neluțu Varga, patronul ardelenilor, s-a deteriorat în ultima vreme. „Bursucul” a spus că va pleca de la gruparea clujeană numai dacă îi va fi plătită clauza de reziliere stipulată în contract, în valoare de 400.000 de euro. Cele două părți trebuiau să se întâlnească ieri, la București, pentru a discuta condițiile rezilierii, dar Dan Petrescu nu a putut însă ajunge la întâlnire, invocând ca motive o posibilă răceală sau COVID. 

În aceste condiții, Neluțu Varga ar fi amânat întâlnirea pentru ziua de mâine, având în vedere că omul de afaceri a avut recent probleme de sănătate și nu vrea să riște nimic în cazul în care va fi depistat pozitiv cu coronavirus. 

Deși Dan Petrescu ar fi invocat motive medicale pentru ca întâlnirea să fie amânată, se pare că antrenorul ar vrea două zile libere pentru a analiza două oferte primite recent din fotbalul englez, notează cei de la Playsport.

Patronul din Liga 1 negociază cu Adailton: „Ar fi o salvare imensă!”
REVENIRE
Patronul din Liga 1 negociază cu Adailton: „Ar fi o salvare imensă!”

Dan Petrescu se află pe lista lui Huddersfield și West Bromwich Albion 

Dan Petrescu s-ar afla pe lista formațiilor Huddersfield și West Bromwich Albion, formații ce evoluează în Championship, eșalonul secund al fotbalului englez. Fost fotbalist la Chelsea, Petrescu a explicat de mai multe ori de-a lungul carierei că visează să antreneze în Anglia. 

Huddersfield Town, penultima în clasamentul Championship

Huddersfield Town, grupare ce în vara anului 2017 promova în Premier League, de unde a retrogradat 2 ani mai târziu, se situează pe penultima poziție din Championship, cu numai 7 puncte strânse în 9 etape. Formația din vestul Yorkshire a fost fondată în august 1908 și are în palmares trei titluri de campioană a Angliei, cucerite în anii 1924, 1925 și 1926. 

În prezent, Huddersfield este condusă de 2 antrenori interimari, după ce tehnicianul Danny Schofield a fost recent concediat: spaniolul Narcis Pelach și englezul Paul Harsley. Cel mai valoros jucător din lotul „terierilor” este galezul Sorba Thomas, cotat la 5 milioane de euro de Transfermarkt.com. 

Nici West Bromwich Albion nu o duce mai bine în Championship

West Bromwich Albion, cu Steve Bruce la cârma echipei, se află și ea într-o situație delicată. Gruparea din Birmingham se află cu doar două locuri mai sus în clasament decât Huddersfield, pe poziția a 21-a, cu 10 puncte câștigate în 10 partide disputate. „Clapetele” au câștigat o singură partidă în acest sezon, 5-2 cu Hull City, au remizat de 7 ori și au pierdut 2 meciuri: 1-2 cu Blackburn Rovers și 2-3 cu Birmingham City.  

Cel mai bine cotat jucător din lotul lui West Bromwich Albion este atacantul american Daryl Dike, fotbalist ce are o cotă de piață de 10 milioane de euro. 

Citește și alte articole despre fotbalul românesc:

MM s-a enervat în direct, după ce l-a auzit pe Dan Petrescu: „Da' pleacă, omule!”

Anghel Iordănescu îi face praf pe Varga și pe ceilalți conducători din Liga 1: „Nici nu vreau să-i pronunț numele! E incredibil!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
magic4ever
magic4ever  •  21 Septembrie 2022, 13:02

Cam scoasa din joblen stirea asta ca este dorit Petrescu in Anglia fix cand vrea sa il demita CFR si trebuie sa renunte Petrescu la clauza de reziliere....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  21 Septembrie 2022, 12:48

Nu stiti ce sa mai inventati ca sa plece Dan de la CFR. Articol de agitat spiritele, nimic adevarat, inventati oferte peste noapte!

cirus11
cirus11  •  21 Septembrie 2022, 12:33

Stirea asta vine de la Petrescu insusi??? Stati linistiti, nu o sa renunte la clauza si "rateaza" si ofertele astea

Vezi toate comentariile (20)
Comentează