FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj: „Presiunea e mai mare aici decât la Barcelona și Real Madrid!”

Dan Petrescu nu știe dacă va mai continua la CFR Cluj +30   FOTO
Dan Petrescu nu știe dacă va mai continua la CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 08:32 / Actualizat vineri, 07 august 2020 08:50

Dan Petrescu (52 de ani) tocmai a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Liga 1 alături de CFR Cluj, însă „Bursucul” nu poate garanta că va continua la formația din Gruia și din sezonul următor.

Recent externat din spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Petrescu ia în calcul în orice moment o despărțire de CFR. 

„Toată lumea știe că mai am doi ani de contract. E posibil orice în fotbal, mai ales la CFR Cluj. Presiunea de aici e mult mai mare decât la Barcelona și Real Madrid. Într-un singur an, nu am pierdut decât un meci și a fost o dramă națională. La Barcelona și Real mai poți să pierzi, dar la CFR e foarte greu. 

Totul e posibil la CFR Cluj, țineți minte după meciul cu Craiova câte speculații s-au făcut. Eu vreau să duc contractul la final, dar asta nu depinde numai de mine”, a declarat Petrescu pentru ProX.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Nu am avut niciun simptom de coronavirus”

Petrescu nu a putut fi pe bancă la finala Ligii 1 dintre CFR Cluj și Craiova (3-1), fiind internat în acel moment: „Nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am virusul dacă îmi făceau analize. Aș vrea să mulțumesc personalului medical, m-au tratat extraordinar. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna”.

CFR Cluj a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Liga1. „Feroviarii” s-au impus în finala improvizată a Ligii 1, disputată pe Ion Oblemenco, scor 3-1 contra Craiovei.

Imediat după finalul jocului, lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) și-a anunțat plecarea de la campioana României. Acesta a semnat deja cu Al Shabab (Arabia Saudită).

Cele mai interesante imagini de la petrecerea lui CFR Cluj din autocar

+26 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

La 20 de ani, Cătălin Itu are deja două titluri de campion: „Suntem ca vinul, tot mai buni cu trecerea timpului”

Superlativele campionilor » La ce capitole impresionează cel mai mult CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
daniaania
daniaania  •  07 August 2020, 16:10

Ridicol material, niciunde nu spune ca pleaca DP de la CFR !!! Spune de presiune si altele dar ca ramane, ce nu pricepi d-le ????Asa ceva...stiri de can can.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  07 August 2020, 14:39
Postat de sibelius pe 07 August 2020, 09:58

Tocmai pentru ca veniturile nu sunt mari presiunea e maxima. Datorii la jucatori au, ce vinde afara pe sume mari nu, deci singura solutie de a recupera creditorul banii e titlul si accederea in grupe pe "ruta campioanelor".

N-ai înțeles nimic din ce-am spus., era vorba de scara la care se desfășoară lucrurile. Din enumerarea făcută de mine ar fi trebuit să înțelegi că fiecare termen al ecuației supraviețuirii este în Spania mult mai ridicat decât în România (este vorba de cheltuieli în primul rând unde am uitat să precizez și prețurile jucătorilor și abia apoi vine vorba de venituri) și deci acolo îți este mult mai greu să supraviețuiești dacă nu te califici în cupele europene decât în România. E vorba de matematică elementară dar probabil că matematica nu a fost punctul tău forte...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporter.roman
suporter.roman  •  07 August 2020, 14:01

De cand a venit la CFR CLUJ Dan Petrescu tot pleaca...in opinia voastra.Si totusi are 3 campionate luate si e tot la CFR.Voi mai puteti scrie,ca noi nu mai putem citi articolele astea tendentioase?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close