FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu pune din nou tunurile pe arbitraj: "Am avut 3 penalty-uri, Culio e plin de sânge" » Celălalt motiv de nemulțumire al "Bursucului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 20:11

Dan Petrescu, 50 de ani, tehnicianul CFR-ului, a comentat succesul reușit de echipa sa pe terenul lui Juventus București, 2-0. "Bursucul" s-a plâns din nou de arbitraj, dar și de înjumătățirea punctelor din play-off. 

"Nu contează cu cine joci, orice meci e greu. Am întâlnit o echipă agresivă, foarte bine organizată.

Per total, ne-am creat foarte multe ocazii. Victoria nostră este meritată. Au fost 3 faze de penalty, una la Deac, una la Culio și una la Ioniță. Culio e plin de sânge. Bine că am primit și un penalty, deși toată lumea spune că noi doar asta cerem.

N-avem cum să fim liniștiți. Era mai logic să intrăm în play-off cu toate punctele, atunci eram favoriți. Noi trebuie să ne menținem sus, sunt 6 echipe bune în play-off. Trebuie să menținem același nivel, să câștigăm meciurile de pe teren propriu și să încercăm să adunăm puncte în deplasare. Nu ne va fi ușor. Fotbalul nu e o știință exactă, se pot întâmpla multe", a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Alexandru Ioniță, mijlocașul adus de la Astra Giurgiu, a marcat în această seară primul gol într-un meci oficial pentru CFR. La final, acesta a ținut să-i mulțumească lui Culio că l-a lăsat să execute penalty-ul. 

"Mă bucur că am reușit să marchez. Trebuia să simt și gustul victoriei, nu marcasem într-un meci oficial în 2018. Mulțumesc lui Culio că mi-a dat voie să bat penalty-ul.

Vom analiza ceea ce am greșit și sperăm să câștigăm mult mai ușor de acum încolo. Va fi dificil în play-off, se înjumătățesc punctele și nu mai avem voie să facem pași greșiți", a declarat Ioniță, potrivit sursei citate.

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Februarie 2018, 12:16

Ionita ...Ionita. Ai executat perfect 11 metri . Norocul ca ai avut sansa sa marchezi ulterior...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Februarie 2018, 10:59

toti care intrati ,dar mai ales care sunteti pe primul loc in Plai of ,considerati ca nui bine sa vi se injumatateasca punctele ,dar daca ia campionatul Poli Iasi ,dati vina pe sistem !!!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  26 Februarie 2018, 08:33

CHIAR NU SE GASESTE O BISERICA SA-L ANGAJEZE PE ACEST PETRESCU PE POST DE...""BOCITOARE""!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează