FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu, speriat de coronavirus » Ciprian Deac: „S-a izolat, nu vrea să vadă pe nimeni! Crede că ia coronavirus și prin telefon”

Ciprian Deac este unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj +49   FOTO
Ciprian Deac este unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 09:00

Ciprian Deac (34 de ani), extrema celor de la CFR Cluj, a vorbit despre pandemia de coronavirus din România și despre cum este această perioadă pentru el și colegii lui.

Veteranul clujenilor a glumit când a povestit cum se ferește de virus antrenorul campioanei, Dan Petrescu, aflat în izolare după instaurarea stării de urgență. Ulterior, Deac l-a lăudat pe tehnician și a dezvăluit cum se comportă cu jucătorii în vestiar. 

„Domnul Dan Petrescu e la hotelul unde facem noi cantonamentele. E puţin speriat, a fost şi când a luat decizia să nu facem niciun antrenament. Dar cred că a fost decizia cea mai bună pentru că am fost printre primele echipe care nu ne-am mai prezentat la antrenamente şi noi jucătorii am fost izolaţi acasă.

El a spus că cel mai bine e să stăm acasă, cu familiile noastre, că sănătatea e pe primul loc. Dânsul e şi acum la hotel. E izolat și nu vrea să vadă pe nimeni. Cred că nu vrea să audă pe nimeni. Cred că ştie că se ia şi prin telefon (n.r. râde)”, a declarat Ciprian Deac la TV Telekom Sport

Alba-neagra cu muncitorii români ce trebuiau să plece în Germania! Întorși din drum și urcați în avioane

Ciprian Deac: „Dan Petrescu e foarte calculat și foarte calm”

„Domnul Petrescu știe să ne motiveze foarte bine, indiferent că jucăm cu echipa de pe primul loc sau de pe ultimul. Pregătește la fel meciurile şi te face să joci ca şi cum ai juca ultimul meci, lucrul asta m-a impresionat cel mai mult. E clar că e un tip care iubește fotbalul, se dedică 100%. Vine primul la stadion, pleacă seara târziu, e un om care chiar trăiește pentru fotbal. Putini antrenori am văzut de genul dânsului, care efectiv nu cred că mai au viată.

E un om foarte calculat şi foarte calm. Dar la tensiunea meciurilor nu mai realizează ce face. E total opus faţă de cum e cu noi când suntem în cabină, când vorbește personal cu fiecare”, a adăugat mijlocașul.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Răzvan Burleanu ia în calcul cel mai negru scenariu pentru fotbalul românesc: „Nu vom mai avea 16 cluburi profesioniste” » 3 date la care se poate juca din nou

Craiova a publicat veniturile și profitul pe 2019 » 7 milioane de euro din vânzarea de jucători

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1336223443148787
Ionita Sorin  •  12 Aprilie 2020, 16:08
Postat de randomm pe 11 Aprilie 2020, 13:22

o sa piarda cu brio dan petrescu campionatul asta. cfr nu are cum sa mai reziste cand se reia campionatul. in prima etapa de la reluare,o sa bata Steaua pe cfr cu 3-0.

Vise mai baiatule,CFR CLUJ va invinge si va castiga campionatul,fcsbistii sunt cu salariile injumatatite,locul 4-5 va asteapta,HAI CFR CLUJ!!!!!!!!

randomm
randomm  •  11 Aprilie 2020, 13:22

o sa piarda cu brio dan petrescu campionatul asta. cfr nu are cum sa mai reziste cand se reia campionatul. in prima etapa de la reluare,o sa bata Steaua pe cfr cu 3-0.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează