FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - BOTOȘANI 2-1

FOTO Dan Petrescu, trimis în tribune de Sebastian Colțescu! De ce s-a enervat antrenorul campioanei

Dan Petrescu (52 de ani) a fost trimis în tribune în minutul 67 al partidei dintre CFR Cluj și FC Botoșani, la scorul de 1-1. +4   FOTO
Dan Petrescu (52 de ani) a fost trimis în tribune în minutul 67 al partidei dintre CFR Cluj și FC Botoșani, la scorul de 1-1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 23:36

Dan Petrescu (52 de ani) a fost trimis în tribune în minutul 67 al partidei dintre CFR Cluj și FC Botoșani, la scorul de 1-1. Meciul s-a terminat 2-1.

Maniera de arbitraj a lui Sebastian Colțescu l-a enervat la culme pe Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a văzut cartonașul galben în prima repriză, dar momentul de maximă încordare a avut loc după pauză, în minutul 66. 

Dan Petrescu, eliminat în CFR Cluj - FC Botoșani

Vinicius a trimis mingea în poarta celor de la FC Botoșani, dar „centralul” Colțescu fluierase concomitent un fault comis de Ciobotariu asupra lui Florescu. Reluările au arătat un contact între cei doi, dar fără intensitate. 

A fost suficient ca Dan Petrescu să izbucnească pe banca de rezerve și să îi adrese reproșuri arbitrului. Acesta n-a stat pe gânduri și l-a eliminat. „Bursucul” a fost nevoit să urmărească restul partidei de la tribuna I a arenei „Dr. Constantin Rădulescu”.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Marius Croitoru a anunțat transferuri noi la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu CFR Cluj: „Vor veni 5 jucători. Am pierdut cel puțin 7 titulari”

Ce transfer a reușit FC Voluntari! Ebecilio, fotbalist cu 13 meciuri în UEFA Champions League, a semnat pe două sezoane

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
537618173433095
Lica Dumitriu  •  18 Octombrie 2020, 12:20

FRF este de vina ca mentine in arbitraj o lichea de individ care se zice ca e arbitru coltescu cu c mic .Un oltean care uraste Ardealul .

remarque
remarque  •  18 Octombrie 2020, 09:18

Coltescu e un arbitru slab. Si influentabil. Ca majoritatea fluierasilor din campionat. Ar merita investit in VAR sau ar putea f adusi arbitrii straini. Pana trece pandemia asta de arbitri virusati care imbolnavesc tot.

sakamoto
sakamoto  •  18 Octombrie 2020, 06:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează