FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu dă ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Albion Rrahmani: „A venit groaznic de rău. Va fi tratat ca și cum ar fi copilul meu”

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 07:31 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 08:26

Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a dat ultimele detalii despre accidentarea suferită de atacantul giuleștenilor, kosovarul Albion Rrahmani (23 de ani), în meciul naționalei lui din Andorra, scor 3-0 pentru balcanici, în preliminariile EURO 2024. 

Atacantul adus din țara natală, de la FC Ballkani, își începuse excelent aventura în Superliga și reușise să marcheze de 6 ori în 6 meciuri. Titular în premieră în tricoul naționalei din Kosovo, în meciul din Andorra, Rrahmani s-a accidentat grav. 

Scene senzaționale în minutul 90+14 al meciului lui Cosmin Olăroiu din Liga Campionilor Asiei » Ce făcea Eugen Nae în spatele porții
Liga Campionilor Asiei
Scene senzaționale în minutul 90+14 al meciului lui Cosmin Olăroiu din Liga Campionilor Asiei » Ce făcea Eugen Nae în spatele porții

El a fost adus de urgență în România, pentru investigații, Dan Șucu trimițând un avion privat după el la Priștina. Verdictul medicilor: fractură de peroneu și ruptură de ligamente la nivelul gleznei drepte. Kosovarul a fost operat la București. Va reveni pe gazon la începutul anului viitor. 

Dan Șucu, acționarul majoritar al alb-vișiniilor, spune că Albion Rrahmani a intrat deja în programul de recuperare, iar clubul Rapid se va ocupa de tot ce are nevoie atacantul kosovar. 

Dan Șucu, acționarul Rapidului, detalii despre starea de sănătate a lui Albion Rrahmani: „A venit groaznic de rău”

„A venit groaznic de rău. Am vorbit cu Albion, i-am explicat că va fi tratat în același fel, exact ca și cum ar fi copilul meu. Beneficiază de cel mai bun chirurg posibil, care a făcut operația, beneficiază de cea mai bună recuperare posibilă.

Am încercat să îl aducem repede de la Priștina, să nu meargă cu piciorul rupt 12 ore pe drumuri, l-am adus acasă cu un avion special, trimis pentru el. 

Facem absolut tot ce se poate face pentru ca el să se întoarcă și să se simtă respectat, și noi la rândul nostru să simțim respectul lui, e foarte simplu”, a declarat Dan Șucu, potrivit Prosport

Dan Șucu, acționar Rapid: „Am vorbit cu domnul doctor. Mi-a spus că evoluția lui Rrahmani e foarte bună”

„Azi (n.r. - marți) am vorbit cu domnul doctor Vlad Georgeanu, mi-a spus că evoluția lui este foarte bună, operația a fost foarte similară cu ce s-a întâmplat cu Jayson Papeau

Răspunde foarte bine, deja a intrat în programul de recuperare. Tot ce se poate face va fi făcut. El e foarte ambițios, sunt convins că îl vom avea foarte curând pe teren”, a mai afirmat Dan Șucu, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Golurile marcate de Albion Rrahmani în Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

Răsturnare de situație la FC Botoșani! Ce s-a întâmplat după ce Dan Alexa a spus că vrea să plece

Campioana deplasărilor din România: 14 meciuri la rând fără eșec!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
VardyParty
VardyParty  •  25 Octombrie 2023, 17:14
Postat de Normal pe 25 Octombrie 2023, 16:25

Adevarul este ca la Rapid s-au intalnit multe caractere frumoase !

Nicu Gheara, Korsicanu, Nuțu. Booooooni.

VardyParty
VardyParty  •  25 Octombrie 2023, 17:03
Postat de BOSTON10 pe 25 Octombrie 2023, 09:25

Un comentariu exact la nivelul neuronilor pe care îi ai! Cred ca tu nu ști sa faci diferența dintre Sucu și Beeecali. Sucu nu la trimis pe Albion la vraci, asa cum a făcut Beeecali cu Coman, la dus la cel mai bun doctor posibil, și asta doar ca înainte de toate este om, părinte și se comporta asa cum îi stă bine unui patron. Cât despre fiul lui Sucu, stai cuminte ca nu este genul care sa se bage la echipa, ai vorbit când trebuia sa taci, ***.

Ok. Ia gaura de la covrig de la mine.

Normal
Normal  •  25 Octombrie 2023, 16:25

Adevarul este ca la Rapid s-au intalnit multe caractere frumoase !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează