FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Răsturnare de situație la FC Botoșani! Ce s-a întâmplat după ce Dan Alexa a spus că vrea să plece

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 21:43 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 22:22

Deși după 2-5 cu Sepsi anunță că are de gând să-și dea demisia de la FC Botoșani, Dan Alexa (43 de ani) pare că a fost întors din drum de Valeriu Iftime.

 „Mă gândesc să nu mai continui. parcă dau în gol. Am avut o relație foarte bună cu domnul Iftime. Simt că ceva nu merge, s-ar putea să nu pot controla. O să am o discuție cu dânsul. Mă cunoașteți, nu am ținut niciodată de post”, spunea Dan Alexa luni seară. 

Îl recunoști? A câștigat Liga Campionilor, iar acum a fost filmat într-o ipostază incredibilă pe stradă
INEDIT
Îl recunoști? A câștigat Liga Campionilor, iar acum a fost filmat într-o ipostază incredibilă pe stradă

Dan Alexa mai rămâne la FC Botoșani 

Se pare însă că antrenorul a fost întors din drum de finanțatorul Valeriu Iftime. 

Tehnicianul a condus antrenamentul de azi și se pare că va sta pe bancă la meciul cu U Cluj, de luni, ora 17:30, potrivit topbt.ro.

Ce a spus Dan Alexa după 2-5 cu Sepsi 

„Vorbim strict de joc, au fost două reprize total diferite. În prima am arătat bine, am luat goluri foarte ușor. Să ne dăm un autogol mai lipsea. Îmi asum tot ce s-a întâmplat. Sunt vinovat pentru toate schimbările, am greșit. E un eșec pe care mi-l asum 100%. 

Mă gândesc să nu mai continui. parcă dau în gol. Am avut o relație foarte bună cu domnul Iftime. Simt că ceva nu merge, s-ar putea să nu pot controla. O să am o discuție cu dânsul. Mă cunoașteți, nu am ținut niciodată de post. Am avut meciuri bune, azi o repriză nu am fost sub Sepsi. Repet, îmi asum acest eșec. Îmi pare rău că nu reușesc să fac mai mult.

 O să discut cu domnul Iftime, în situația asta nu se mai poate continua. Nu putem continua așa blazați. Rezultatele ne țin pe noi, restul e vrăjeală! În rest sunt doar niște circumstanțe”, a spus Dan Alexa la Orange Sport.  

Valeriu Iftime: „Vreau să vorbesc cu Dan Alexa. Nu îl las să plece” 

După anunțul lui Dan Alexa, Valeriu Iftime spunea că va încerca să-l facă să se răzgândească. Vreau să vorbesc cu el și nu-l las să plece. Vreau să rămână, am nevoie de el. Acum, fiecare cu viața lui. Nu am ce să fac acum.  Chiar nu înțeleg ce a făcut în repriza a doua.

Nu știu de ce a jucat așa de slab. Așa de buni în prima repriză, foarte atenți, reactivi, goluri marcate, ocazii ratate… și în repriza a doua fleașcă pur și simplu.  Nu știu ce să fac acum. E greu de spus la cald. Sunt dezamăgit. Mă enervează că Jali s-a rupt. Cel mai bun s-a rupt”, a spus Valeriu Iftime. 

După 13 etape, FC Botoșani e singura din Superligă care nu a câștigat vreun meci. Are 6 egaluri și 7 înfrângeri, fiind ultima din clasament. 

VIDEO. Răspunsul lui Valeriu Iftime pentru Marian Iancu: „Scormonim ce e mai rău. Știm istoricul său”

 Citește și:

Maghiarii l-au luat în vizor pe Gigi Becali: „Nu și-a putut ține gura!”

Există un precedent: ce a decis instanța într-un caz asemănător cu conflictul CSA Steaua - FCSB » În joc sunt 36 de milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
johny2003
johny2003  •  26 Octombrie 2023, 03:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snacks07
snacks07  •  25 Octombrie 2023, 08:42

E firesc ca Alexa să nu fie lăsat să plece. Doar după ce contribuie decisiv la o retrogradare iminentă !

mihai_popovici
mihai_popovici  •  25 Octombrie 2023, 08:21

Alexa e un antrenor slab unde a fost nu a facut mai nimic,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează