FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Dan Șucu, dezvăluiri în premieră: „I-am adus în Giulești și mi-au spus că vor să investească la Dinamo”

Dan Șucu / Sursă foto: GSP
Dan Șucu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 09:45 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 22:19

Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid, dezvăluie un episod neștiut petrecut anul trecut. Patronul alb-vișiniilor spune că i-a invitat în Giulești pe reprezentanții grupului „One Tower”, care, impresionați de atmosfera produsă de fanii rapidiști, s-au gândit să testeze terenul pentru a investi în fotbalul românesc.

Echipa care ar fi putut profita de disponibilitatea afaceriștilor respectivi a fost chiar Dinamo, un club aflat în continuare pe marginea prăpastiei. Părțile au ajuns să discute o posibilă preluare a clubului, dar tratativele s-au împotmolit din cauza interminabilelor lupte pentru putere din Ștefan cel Mare. Dan Șucu a relatat episodul respectiv în ultima sa apariție televizată. 

Șeful eMAG și alți doi afaceriști au vrut să o cumpere pe fosta campioană a României: „Era o poveste destul de frumoasă”
TRATATIVE
Șeful eMAG și alți doi afaceriști au vrut să o cumpere pe fosta campioană a României: „Era o poveste destul de frumoasă”

Dan Șucu dezvăluie: „Cei de la «One Tower» s-au gândit să investească la Dinamo”

„Hai să vă dau un exemplu. Cei de la grupul «One» (n.r. - grupul imobiliar «One Tower», care a fost interesat de Dinamo) au venit pe stadion, în Giuleşti, la invitaţia noastră, şi le-a plăcut foarte mult. 

Şi m-au surprins peste câteva săptămâni, spunându-mi că s-au gândit chiar să investească la Dinamo. După care, văzând ce se întâmplă la Dinamo cu adevărat, probabil că s-au mai gândit. Dar sunt absolut convins că e un exemplu de normalitate şi mai ales de succes al normalităţii”, a spus Dan Șucu, la Orange Sport

Tratativele cu Dinamo au picat

Printre investitorii dispuși să vină să finanțeze Dinamo s-a numărat și grupul imobiliar „One Tower”:

Conform informațiilor GSP, reprezentanții colosului imobiliar au avut o discuție toamna trecută cu foștii dinamoviști Cornel Țălnar și Ioan Andone, existând o întâlnire în acest sens. Iar cei de la „One Tower” au fost nemulțumiți de tergiversarea tratativelor și de mega-expunerea propriei companii în aceste tratative extinse.

Drept la replică: Compania One United neagă că ar fi interesată de Dinamo

„Compania One United Properties dezminte afirmația potrivit căreia One United Properties si acționarii principali și cofondatorii One United Properties, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, sunt implicați în demersul de a investi în clubul Dinamo. 

Menționăm că nici cei doi cofondatori si nici One United Properties nu au intenția de a face o astfel de investiție”. 

VIDEO Dan Șucu a jucat all-in când a intrat în afaceri: „Mi-am vândut casa cu 50.000 de dolari și am cumpărat un camion cu mobilă”

Citește și alte știri de actualitate:

Suma totală pe care Dan Șucu și-a propus să o investească la Rapid: „Apoi, vom face această schimbare majoră”

Șeful eMAG și alți doi afaceriști au vrut să o cumpere pe fosta campioană a României: „Era o poveste destul de frumoasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
Marian23
Marian23  •  24 Februarie 2023, 08:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  23 Februarie 2023, 23:37

Au intrebat ce spune ultimul audit. Au aflat ca nu exista un audit.

creeperno807
creeperno807  •  23 Februarie 2023, 22:45

Doar vorbe!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează