FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Ziua decisivă la Dinamo » Ce sumă vrea Dorin Șerdean pentru acțiuni

Dorin Șerdean, acționar majoritar Dinamo
Dorin Șerdean, acționar majoritar Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 16:20 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 16:21

Astăzi e ziua decisivă la Dinamo. Negocierile pentru preluarea clubului de la Dorin Șerdean se reiau, dar posibilii investitori și-au pierdut răbdarea.

UPDATE 16:20 » Ce sumă vrea Dorin Șerdean pentru acțiunile lui Dinamo

Din informațiile Gazetei, Șerdean cere 550.000 de euro pentru a ceda pachetul de acțiuni pe care le deține la Dinamo. Acesta vrea ca întreaga sumă să fie plătită într-o singură tranșă.

UPDATE ora 14:50 » Răbdarea potențialilor investitori, la limita maximă

„Nu a existat până acum nicio analiza a casei de avocatură a potențialilor investitori”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo.

Tratativele merg mai departe, cu toate că răbdarea oamenilor de afaceri interesați de finanțarea Dinamo este la limita extremă.

UPDATE ora 14:00 » Discuțiile dintre Șerdean și posibilii investitori continuă

Conform reprezentaților lui Dinamo care se ocupă de tranzacție, o posibilă necedare a lui Șerdean doar ar complica procedura de preluare. Discuțiile între părți continuă, neexistând un răspuns negativ din partea investitorilor.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Dorin Șerdean și-a schimbat însă poziția și a devenit mai maleabil în negocieri. Acesta nu mai tergiversează discuțiile și nu mai susține că ar avea alte oferte.

Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo, puse pe hold » Șerdean și posibilii investitori vor relua discuțiile miercuri
DINAMO
Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo, puse pe hold » Șerdean și posibilii investitori vor relua discuțiile miercuri

Cu toate acestea, din informațiile GSP, posibilii investitori, grupul imobiliar „One Tower”, nu mai au răbdare și așteaptă azi un răspuns cu privire la prețul pentru preluarea acțiunilor majoritare (n.r. - 72,8 la sută) de la Dinamo.

Ziua decisivă pentru preluarea lui Dinamo

Dorin Șerdean a ajuns marți în București pentru a purta discuții cu posibilii investitori la Dinamo. Printre cei dispuși să cumpere pachetul de acțiuni de la omul de afaceri sunt Muhammad Murad și grupul „One Tower”.

Marți nu s-a ajuns la niciun acord, Șerdean targiversând discuțiile și susținând că are alte oferte. El și-a schimbat însă poziția și ar putea ceda acțiunile azi.

Cei de la „One Tower” își doresc să cumpere Dinamo și așteaptă ca înțelegerea cu Șerdean să se concretizeze în următoarele ore. Astfel, în urma schimbării de atitudine a lui Dorin Șerdean, șansele ca echipa din „Ștefan cel Mare” să își schimbe proprietarul au crescut semnificativ.

Dan Alexa: „Fără un investitor puternic, Dinamo să o ia de la zero! Acolo e și mult balastru în galerie”

Citește și:

L-a dat afară după 90 de minute! Rața, pe lista jucătorilor condamnați rapid de Becali

Ciudatul caz al unui jucător din Liga 1: liber n-a fost bun, scump e mai bun

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
creeperno807
creeperno807  •  31 August 2022, 22:41

N-o sa fie probleme cu CS Dinamo, DDB se va alatura clubului sportiv daca FC Dinamo intra in faliment

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  31 August 2022, 21:41

Io vă sugerez să privim realist situația de la Dinamo. Prima chestie: Noul stadion. Cum s-a decis construcția lui, cum s-au activat toți securiștii. S-a activat Nicolae Badea, care vrea să ajungă cu FC Dinamo în Liga 1 când va fi gata stadionul. Nu-l interesează neapărat ca toți suporterii să vină la echipa lui. Îi vrea doar pe cei cuminți, care nu-l înjură. Îl interesează însă câteva spații comerciale la noul stadion, care vor fi mină de aur. S-a activat și Ionuț Negoiță, care a zis că va finanța pe Dinamo, n-a zis pe care, în momentul în care se va juca pe noul stadion. Scopul lui: spații comerciale la noul stadion. Generalii de la CS Dinamo și-au reactivat și ei secția de fotbal, cu care au și promovat în liga 3. Ei așteaptă să vadă ce va rezolva CSA Steaua cu promovarea și vor face la fel, că generali sunt și la CSA, și la CS Dinamo. După care, cu stadionul în proprietatea CS Dinamo și cu o firmă care administrează echipa de fotbal, o să administreze și niște spații comerciale la noul stadion. Care stadion este ultracentral, modern, cu vad comercial imens. Credeți că DDB va fi acceptat măcar cu un mic spațiu al lor la noul stadion? Niciodată. Nici CS Dinamo nu vrea să aibă de-a face cu suporterii gălăgioși, care nu stau drepți în fața generalilor. Chit că DDB a salvat atâta timp pe Dinamo de la dispariție nu este un argument pentru generali. Care generali nu vor să împartă prada (stadionul, adică) cu nimeni, cu atât mai puțin cu DDB.

redbuldog
redbuldog  •  31 August 2022, 20:44

Treaba e mult mai ,,groasa",daca era ceva vandabil,Dinamo se tranzactiona de 10 ani,sunt multe ,,dedesupturi" sunt lucruri care se ascund,e un ,,impaienjenis" greu de strapuns,noi suntem in continuare mintiti si ,,dusi" de nas,dar oare pana cand...!?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close