FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV / VIDEO „Cu banii mei să susțin echipa locală?” » Dan Șucu intervine în dezbaterea club public vs. privat: „Am scos în evidență această anormalitate!”

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 19:53 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 19:53

Dan Șucu, finanțatorul majoritar al Rapidului, a susținut la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” că nu este de acord ca o echipă privată, așa cum este cea pe care o finanțează, să lupte de la egal al egal într-o competiție, cu o formație care privește bani de la stat, de la comunitatea locală.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Domnule Șucu, vi se pare corect ca Rapidul să lupte cu echipe care primesc bani de la stat?
- Eu plătesc impozite la Pitești, Iași, Cluj, Brașov... Cu banii mei să susțin echipa locală?

- Deci nu sunteți de acord?
- Am scos în evidență această anormalitate. Am început deja această luptă cu inegalitatea. Spre deosebire de celelalte cluburi, Rapid are o bază uriașă de fani. Care sunt dispuși să ajute și care vor să ajute și care au o fidelitate față de brand neexistentă în alte domenii.

- Alte n-au...
- Am mai spus-o: de exemplu, în domeniile noastre de afaceri, o fidelitate de brand cum o are necondiționat Rapid ar fi pentru noi un vis! Eu dacă dezamăgesc un client l-am pierdut. Nu mai vine! În schimb, la Rapid, de atât de multe ori săracii oameni au fost dezamăgiți, dar i-au rămas în continuare fani Rapidului.

Dezbaterea zilei, 11 februarie » Un club finanțat exclusiv de Stat, cum e CSA Steaua, ar trebui lăsat să joace în Liga 1? » „O relicvă comunistă” vs. „S-ar face dreptate” vs. „Statul să bage bani în altceva!”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 11 februarie » Un club finanțat exclusiv de Stat, cum e CSA Steaua, ar trebui lăsat să joace în Liga 1? » „O relicvă comunistă” vs. „S-ar face dreptate” vs. „Statul să bage bani în altceva!”

- Deci Rapid, în momentul ăsta, nu primește niciun ban de la statul român.
- Nu numai că nu primim vreun ban de la stat, ci noi plătim tot ce înseamnă închirierea de stadion și toate costurile respective! Plătim toate taxele către stat, toate impozitele, TVA-urile și așa mai departe. Total impozitare de care discutăm ne costă în jur de un milion de euro. Alte cluburi primesc banii ăștia prin subvenții diferite, iar noi îi plătim către ANAF și către celelalte instituții, taxe locale și așa mai departe.

- Ce echipă ați iubit înainte de a veni la Rapid?
- Eu am jucat la Școala Sportivă nr. 2. Tatăl meu era colonel, normal că mă ducea de mână câteodată la meciuri și mergeam la Steaua. N-am avut niciun fel de atașament față de Dinamo, că am tot citit să aș fi fan Dinamo. Și nici neapărat Steaua. Copil fiind mergeam cu tata la meciuri. Atâta tot!

- Care dintre patronii din fotbal v-a fost model?
- Mie îmi place foarte mult ce-au realizat cei de la Salzburg. Ce-au reușit să facă ei acolo este absolut excepțional. Dacă există un model pe care cu adevărat mi-ar plăcea să-l privesc cu mai multă atenție, acela este Salzburg.

În fotbal, ca și în afaceri, e și competiția distructivă! Dacă nu putem s-o batem pe Rapid pe teren, hai să încercăm să forțăm suspendarea jucătorului ăla, hai să forțăm o presiune pe arbitru, hai să forțăm altceva! Nu prea nu e în regulă. Adică nu e tipul de competiție la care te aștepți. Nu e tipul de competiție care duce mai departe către ceva mai bun. Nu e tipul de competiție în care noi suntem dispuși să intrăm
 Dan Șucu, finanțator majoritar Rapid

CITEȘTE ȘI:

Cum arată cotele la titlu în Superligă, odată stabilit play-off-ul » O favorită URIAȘĂ și o echipă care poate îmbogăți pariorii
PLAY-OFF
Cum arată cotele la titlu în Superligă, odată stabilit play-off-ul » O favorită URIAȘĂ și o echipă care poate îmbogăți pariorii
Ce se întâmplă la FRF rămâne la FRF: „Nu voi scrie nicio carte, cu secretele mă voi duce în mormânt!” + „Asta-i cea mai mare greșeală. O rușine!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ce se întâmplă la FRF rămâne la FRF: „Nu voi scrie nicio carte, cu secretele mă voi duce în mormânt!” + „Asta-i cea mai mare greșeală. O rușine!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
istet10
istet10  •  18 Martie 2023, 19:02
Postat de fzoltan pe 17 Martie 2023, 23:16

Am verificat. Sursa: Wikipedia: proprietar: Fc CFR 1907 Cluj.

Aia nu este sursa oficiala inteligentule. :). Acolo a scris o persoana particulara. Nu CFR este proprietar. Mai verifica.

valihaita
valihaita  •  18 Martie 2023, 14:58
Postat de Dontlookbackwithanger pe 18 Martie 2023, 00:44

Dupa ce că ești p... mai și semnalizezi!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur33
laur33  •  18 Martie 2023, 14:43

Să-i spună cineva lui nea Șucu că Rapid nu ajungea unde e acum fără banii de la primăria sectorului 1, în condițiile în care Rapid n-are nicio treaba cu sectorul 1.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează