FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Singurul zâmbet al lui Dan Șucu la meciul Rapidului » Ce l-a amuzat pe patronul giuleștenilor

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 09:17 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 19:23

Dan Șucu a venit în inspecție în cantonamentul echipei din Belek, a vizionat amicalul cu Sabah (1-2), fiind zgribulit din cauza frigului și a ploii și nemulțumit de rezultat și de ceea ce a văzut. Flancat de Daniel Niculae și Vasile Maftei, a avut un singur moment mai relaxant la stadion, când a dat cu ochii de Dani Coman. A stat doar câteva ore în Turcia, a venit și a plecat după meci cu un charter

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a sosit în Antalya, la echipa sa. Nu a fost prea mulțumit de rezultatul amicalului cu Sabah (1-2), vicecampioana Azerbaidjanului, formație care este acum pe locul 8 din 10 în prima ligă! Omul de afaceri a stat doar câteva ore în Turcia. A venit cu un charter, a asistat la meci, a dialogat cu oficialii și cu antrenorul Bergodi, apoi a părăsit Antalya, revenind în țară. 

Djokovic, după debutul la Rapid: „Ei m-au convins să semnez, mă tot sunau!” + Mesaj cu subînțeles despre FCSB
RAPID
Djokovic, după debutul la Rapid: „Ei m-au convins să semnez, mă tot sunau!” + Mesaj cu subînțeles despre FCSB

Giuleștenii au reușit să egaleze, prin Burmaz (penalty - minutul 61), dar nu a reușit să încheie nici măcar la egalitate cu formația azeră. Jocul formației lui Cristiano Bergodi a suferit din nou în defensivă, mai ales, după 3-3 cu Sakaryaspor (locul 4 în liga secundă turcă). Nici ofensiva nu a funcționat la nivelul așteptărilor.

Golul din penalty a fost venit după o gafă caraghioasă a unui fundaș al celor de la Sabah, în rest, atacanții nu au impresionat. Fazele de poartă au venit abia spre finalul partidei. Aceasta în ciuda investițiilor mari - cel puțin pentru nivelul campionatului intern - pe care le-a făcut patronul clubului.

Dan Șucu a investit cel puțin 1,7 milioane de euro doar pe transferurile iernii

Dan Șucu a venit să-și vadă investițiile la lucru. Era relaxat înainte de meci, flancat de Daniel Niculae și de Vasile Maftei, chiar jovial când s-a întâlnit cu Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, cu care a avut un fel inedit de a bate „cuba". De fapt, a fost, probabil, singurul motiv de a zâmbi al omului de afaceri.

Rapid a adus în mercato invernal patru jucători cu profil ofensiv:

  • Florent Hasani, golgeterul ligii din Albania, adus pentru 300.000 de euro
  • Borisav Burmaz, al doilea golgeter al Serbiei, adus pentru 400.000 de euro
  • Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj, adus pentru 1 milion de euro.
  • Damjan Djokovic, sosit liber după ce s-a despărțit de FCSB, care a primit un bonus consistent la semnarea actelor, peste 50.000 de euro, la care se adaugă salariul lunar, la fel de consistent, de 15.000 de euro/lună.

Jocul giuleștenilor a fost mediocru, iar rezultatul pe măsură. Mai ales în condițiile în care a mai rămas zece zile până la startul oficial din 2024, iar obiectivul Rapidului a rămas câștigarea campionatului.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

- Dan Șucu, patron Rapid, în momentul preluării clubului

Două milioane și jumătate de euro investite în transferuri în mercato de vară 2023

Campania spectaculoasă din iarnă i-a urmat celei din vara 2023, când Rapid a făcut alte transferuri pe bani foarte mulți, pentru România. În mercato estival, au fost aduși:

  • Andrei Borza (ex-Farul Constanța) - 800.000 de euro
  • Albion Rrahmani (ex-Ballkani) - 600.000 de euro
  • Claudiu Petrila (ex-CFR Cluj) - 500.000 de euro
  • Omar El Sawy (Csikszereda) - 400.000 de euro
  • Christopher Braun (ex-CFR Cluj) - 150.000 de euro

Dumnealui e alături de noi de fiecare dată, îl simțim aproape de noi. Suntem în perioada de pregătire, vedem la final cum suntem. Au fost lucruri bune, lucruri mai puțin bune. Trebuie să fim mai pragmatici în campionat, pe lângă să abordăm fiecare meci la victorie.

- Victor Drăghia, portar Rapid

VIDEO Virgil Drăghia, declarații după amicalul pierdut de Rapid, 1-2 cu Sabah Baku

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Iată povestea primului gol al lui Burmaz la Rapid! L-a rugat pe Albu să-l lase pe el să bată penalty, Săpunaru a fost factorul de decizie

Adrian Mutu #45, la ceas aniversar: „Am rămas cu mari prietenii, dar și cu trădări” + Faza pe care nu poate s-o uite și vrea să o retrăiască: „Buffon a avut noroc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează