FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șucu a dezvăluit că a PORNIT negocierile pentru jucătorul din Superligă, apoi a rămas blocat în direct la TV: „Da, OK. Mai avem...”

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 10:57 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 14:53

Dan Șucu (60 de ani), acționar majoritar la Rapid, a dezvăluit că a demarat deja discuțiile cu Fiorentina pentru transferul atacantului Louis Munteanu (21), împrumutat până la vară la Farul Constanța ♦ Conducătorul clubului din Giulești a fost prins în ofsaid atunci când i-a fost amintit că alb-vișiniii mai au de jucat o dată în acest sezon cu Farul.

Vineri, în prima etapă a play-off-ului, Louis Munteanu a adus victoria Farului cu Rapid, „dublă” prin care i-a îngenuncheat pe giuleșteni chiar în propria casă, scor 2-1.

La 3 zile distanță, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a dezvăluit că există interes pentru transferul lui Munteanu în vară, atunci când îi va expira trecerea temporară la Farul.

Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”
RAPID VS. FCSB
Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”

Astăzi, colegul lui Angelescu din acționariat, Dan Șucu, a confirmat interesul pentru Louis Munteanu și a plusat, dezvăluind că a demarat deja discuțiile cu Fiorentina pentru a-l transfera pe tânărul atacant.

Dan Șucu a dezvăluit că a pornit negocierile pentru Louis Munteanu

Șucu a dezvăluit că a PORNIT negocierile pentru jucătorul din Superligă, apoi a rămas blocat în direct la TV: „Da, OK. Mai avem...”
Louis Munteanu, în prim-plan, în albastru // foto: Imago Images

„Discuția noastră despre Louis Munteanu este în felul următor: am luat legătura cu Fiorentina de o lună. Nu am scos niciun cuvânt, nimic, până la meciul dintre ei și noi, din respect pentru Hagi și competiție, iar băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă.

Da, ne interesează. Dar nu a știut nimeni nimic pentru că am discutat doar cu Fiorentina și atât. Nu cred că Fiorentina i-a spus ceva. Asta este o atitudine de normalitate, cealaltă (n.r. - de la FCSB) nu”, a afirmat Șucu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dan Șucu, blocat de observația moderatorului: „Da, OK. Mai avem...”

„Cealaltă atitudine” la care a făcut referire Șucu este strategia lui Gigi Becali, patronul FCSB, care a anunțat public că vrea să-i transfere pe Baba Alhassan și Luis Phelipe înainte ca roș-albaștrii să le înfrunte pe Hermannstadt, respectiv Poli Iași.

Numai că și Rapid mai are de jucat un meci cu Farul, în returul play-off-ului, aspect pe care moderatorul emisiunii, Radu Naum, i l-a prezentat lui Dan Șucu.

Acționarul Rapidului nu și-a găsit cuvintele, tot ce a putut spune fiind: „Da, OK. Mai avem. Mai avem”.

Împrumutat de Farul de la Fiorentina pentru două sezoane la rând, Louis Munteanu și-a clădit reputația de unul dintre cei mai buni atacanți ai Superligii. În această stagiune, atacantul în vârstă de 21 de ani a înscris 7 goluri în 27 de meciuri.

Mai multe știri din Superligă:

Anunțul pe care îl așteptau toți dinamoviștii » Când revine Dennis Politic pe teren: „Vizita la vraci nu a dat rezultatele dorite”
DINAMO
Anunțul pe care îl așteptau toți dinamoviștii » Când revine Dennis Politic pe teren: „Vizita la vraci nu a dat rezultatele dorite”
Ofertă acceptată în direct! Șucu, pe urmele lui George Copos la Rapid » Imagini de colecție
RAPID
Ofertă acceptată în direct! Șucu, pe urmele lui George Copos la Rapid » Imagini de colecție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
FlashGordon
FlashGordon  •  25 Aprilie 2024, 18:15
Postat de talpaiadului pe 21 Martie 2024, 21:22

Treaba nu e invers, situatia din 2008 cu Buzaul fiind doar un exemplu ca Becali se comporta precum Wile E. Coyote din Road Runner, construind masinatiuni complicate care ajung sa se sparga tot in capul lui. Dar nu Becali este adevarata problema a fotbalului romanesc, ci faptul ca si ceilalti patron aleg sa se comporte ca el, de buna voie si nesiliti de nimeni. Si spun asta deoarece a existat un patron, pe nume Bucsaru, care a castigat campionatul si a fost aproape ce calificarea in primavara Champions League cu echipa lui, fara a face macar o declaratie publica, multumindu-se sa se ocupe de finantare si lasandu-i pe Dan Petrescu si MM Stoica sa faca ei declaratii. Bucsaru a demonstrat ca se poate si altfel, nu numai ca Becali. Oamenii ca Bucsaru insa nu au nici un motiv sa investeasca in fotbalul romanesc atat timp cat chiar majoritatea consumatorilor de fotbal din Romania sunt dupa chipul si asemanarea lui Becali, indiferent de echipa pe care o sustin, se poate vedea foarte clar acest lucru citind comentariile de pe GSP, unde nu numai gigistii sunt de acord cu comportamentul lui Gigi, dar si rapidistii cu cel al lui Sucu, oltenii cu cele ale lui Rotaru si Mititelu sau ceferistii clujeni cu cel al lui Varga.

cine te-a mintit ca toti sunt de acord ca becali sa iasa la televizor? eu as da bani doar sa nu iasa la tv. si nu sunt singurul.

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Martie 2024, 12:59
Postat de Tarabas pe 21 Martie 2024, 21:38

De citit ai citit dar de inteles nu ai inteles. Mai spun o data, desi incep sa cred ca e inutil: NU cred in proiectul CSA, NU cred ca in anul 2024 ar trebui sa mai existe cluburi departamentale profesioniste. FCSB ar trebui sa fuzioneze cu CSA dar NU pt a reveni Steaua din nou sub conducerea (cat se poate de incompetenta de altfel) Ministerului Apararii ci pt a inceta atat anomalia cu doua echipe ce se revendica a fi Steaua, cat si pt a inceta anomalia FCSB. Steaua, ca si orice alt club profesionist din Romania, ar trebui sa aiba o conducere privata, nu de stat, nu atarnatoare mai mult sau mai putin direct la banul public dar nu ar trebui nici sa fie jucaria personala a cuiva, brelocul cuiva, Faci Ce Spune X-ulescu dupa cum chiar Becali declara. Patronul echipei Steaua, n-ar trebui sa fie nici Ministerul Apararii pe sistem comunist departamental, nici cineva ca G. Becali, pe sistem feudal stapan-sluga. Mi-as dori un presedinte, un consiliu de administratie, un actionariat, suporteri care sa fie membrii cotizanti, a caror putere financiara sa contribuie la bugetul clubului si a caror parere sa conteze in alegerea celor desemnati sa conduca clubul. Si cu asta, bucuros ca am putut dialoga civilizat cu cativa suporteri stelisti si cerand scuze suporterilor rapidisti ca am monopolizat comentariile de pe un articol dedicat echipei Rapid, am incheiat.

Din punctul meu de vedere, e o mandrie sa fiu asemanat cu tine si cu Stefan. Continua sa scrii comentarii ca acesta, exprimand idei nuantate, care necesita un volum mare de cuvinte. Noi, cei carora ne place sa schimbam idei intre noi, vom aprecia intotdeauna gandurile unui om care doreste sa comunice cu ceilalti, in loc sa arunce in dreapta si-n stanga niste sloganuri si jigniri la adresa “dusmanilor”, asa cum, din pacate, se comporta majoritatea userilor de pe GSP.

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Martie 2024, 12:56
Postat de stefanf78 pe 21 Martie 2024, 22:08

Wow, greșit exemplu ai ales cu Bucșaru! Cel care, după ce a câștigat campionatul și o căruță de bani, a falimentat și închis definitiv clubul…

Parerea mea e ca nu am ales un exemplu gresit, din simplul motiv ca eu nu l-am prezentat pe Bucsaru ca pe un model de continuitate, ci doar ca un model de normalitate in privinta comportamentului sau pe durata in care a fost patronul Unirii Urziceni. Si mai mult decat atat, sa cum ai spus-o foarte bine chiar tu, fotbalul este in primul rand o afacere, iar afacerile in sine au o perioada finita pentru orice patron, care mai devreme sau mai tarziu ajunge sa-si vanda sau sa-si inchida afacerea. Pe Bucsaru am putea sa-l invinuim de desfiintarea echipei doar daca am sti ca a existat un investitor interesat sa preia Unirea Urziceni de la el, macar gratis, dar permitandu-i lui Bucsaru sa ia cu el toti banii incasati de la UEFA in urma participarii in CL, care reprezentau recuperarea investitiei plus eventualul sau profit. Personal nu cred ca Bucsaru a desfiintat echipa din rautate, ci pur si simplu din cauza ca nu a fost nimeni interesat sa o preia de la el, din cauza faptului ca echipa era doar o strutocamila in prima liga, locuitorii Urziceniului nefiind numai putini la numar, dar si dezinteresati de fotbal. Identificarea patronului cu echipa, asa cum se intampla la noi, nu numai la FCSB, nu este ceva normal, nici macar in fotbal, cluburile din campionatele adevarate neavand echipe de tipul FCSB-ului, Craiovelor, CFR-ului si, mai nou, Rapidului, cu mici exceptii, precum PAOK sau Napoli, exceptii care confirma regula, nu ca la noi, unde regula noastra este exeptia lor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează