FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, despre negocierile cu George Copos: „Nu a fost ușor, eu sunt mai tranșant”

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 12:49 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 13:31

Dan Șucu, actualul acționar majoritar de la Rapid, a dezvăluit cu au decurs negocierile cu George Copos, fostul finanțator al clubului, pentru preluarea bazei „Constructorul”.

În octombrie 2021, Dan Șucu, care încă nu era acționar la Rapid, a cumpărat de la George Copos baza de antrenament „Constructorul”. 

Ulterior, în martie 2022, Șucu dezvăluia suma tranzacției: 3,5 milioane de euro pentru 3 hectare. La această sumă s-a adăugat două milioane pentru baza „Coresi” și încă 5 milioane de euro pentru modernizare. Baza a fost gata în octombrie 2022. 

Dan Șucu, dezvăluiri despre negocierile cu George Copos

Acum, finanțatorul giuleștenilor, a dezvăluit cum a fost să negocieze cu George Copos.

„N-a fost ușor să negociez, dar eram la curent. Știam. Eu sunt mai tranșant, dânsul este tipul de persoană care mai vrea să discute și în alte zile”, a declarat Dan Șucu la Fanatik.

FOTO. Cum arată acum baza „Constructorul”

Noua bază a Rapidului, foto: Raed Krishan - Gazeta Sporturilor
Noua bază a Rapidului, foto: Raed Krishan - Gazeta Sporturilor
Noua bază a Rapidului, foto: Raed Krishan - Gazeta Sporturilor
Noua bază a Rapidului, foto: Raed Krishan - Gazeta Sporturilor
Noua bază a Rapidului, foto: Raed Krishan - Gazeta Sporturilor
+8 FOTO

Dan Șucu l-a invitat la meci pe George Copos

Șucu a povestit și că l-a chemat pe George Copos la un meci pe noul Giulești, dar acesta încă nu a dat curs invitației.

L-am invitat la stadion de câteva ori, mi-a spus că se mai gândește. Mi se pare că îi este greu să vină. Mi se pare că are o problemă personală, pe care o înțeleg”, a adăugat Șucu.

  • George Copos a fost finanțator al clubului Rapid între 1992 și 2013. Cu Copos în fruntea clubului, Rapid a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006 și a cucerit 10 trofee: două titluri în Liga 1, patru Cupe ale României și patru Supercupe.

Citește și: 

Legenda lui Dinamo dezvăluie că a fost la un pas de transferul la rivală: „Pentru o noapte, am fost jucătorul Rapidului”
„PRIETENII LUI OVIDIU”
Legenda lui Dinamo dezvăluie că a fost la un pas de transferul la rivală: „Pentru o noapte, am fost jucătorul Rapidului”
Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”
RAPID
Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 Octombrie 2023, 18:51
Postat de parkside pe 05 Octombrie 2023, 15:51

Rapid are un nucleu de fani devotati, dar nu are o reprezentare nationala. Ca-ti place, sau nu - conteaza mai putin - TeamBekali este mai bine reprezentata la nivel national. Iar ziarul/site-ul online se adreseaza celor care fac trafic. Din nucleul rapidist cati frecventeaza site-ul? Multi inca nu inteleg ca nimeni nu face filantropie. Daca ar prezenta doar articole despre Rapid incasarile din reclame s-ar injumatati.

Amice, ai dreptate. de mai bine de 15 ani presa vorbește doar de Gigi Valiza, fcsb, Mitica Dragomir și alte persoane care mănâncă din mana fariseului. Echipa Rapid , în marea majoritate a timpului , a fost ignorata. Îmi amintesc ca atunci când G Copos a făcut baza Pro Rapid după modelul Milanello , ceva extraordinar pt acele timpuri. S-a vorbit prin media despre asta ? Cu jumătăți de gura de parca se construise un podeț peste un rău în Vaslui. Era primul club care avea cu adevărat o baza sportiva occidentala, cu terenuri cu nocturna, hotel de 4 stele , săli de forță și recuperare cu aparatura de ultima ora etc. Nu a interesat pe nimeni. Rapidul era trecut la ignor. Trec 20 de ani și Gigi Valiza face și el o baza de antrenament care astăzi nu este nici măcar pe jumătatea celei de la pro Rapid...dar presa face lobby...face tot pt Gigi Valiza si fcsb. Asta înseamnă să ții focul mic la o echipa pana se stinge și la alta( fcsb) sa torni gaz pe foc in fiecare zi . Mulți nici nu se mai uita în " gsp" pt ca știu ce găsesc acolo. Gigi Valiza si fcsb.

VardyParty
VardyParty  •  05 Octombrie 2023, 18:07
Postat de steaua.libera pe 05 Octombrie 2023, 16:24

Am intalnit si eu oameni ca cei pe care-i invoca Sucu (reprezentati de Copos). Sunt foarte enervanti. Ca sa inchizi un deal trebuie sa negociezi 7 zile, 2 ore pe zi. E mai mult o joaca decat o negociere. E ceva fortat, iar taraganarea te dispera.

Corect, este adevărat ce spui . cunosc și eu unul, și îl cheamă Dragoș. De evitat

lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 Octombrie 2023, 17:46
Postat de steaua.libera pe 05 Octombrie 2023, 16:22

Nu stiu de ce aveti toti impresia ca sunteti cei mai vanati, ca are cineva ceva cu voi, etc. Tot felul de complexe. Cat despre presa anti Rapid, te invit sa intri in sectiunea de comentarii a tuturor stirilor despre Rapid, Steaua, Dinamo etc si o sa vezi ca suporterii fiecarei echipe are impresia despre echipa lui ca e vanata. Wake up!

Amice, ai și tu dreptate ... asa este când fazele sunt prezentate și comentate după meci iar de acasa fiecare vede ce vrea ( în funcție de echipa). Dar la meciul de la Sibiu, când Găman i-a spart pometele ( pana la sange) kosovarului centralul ,nu numai ca nu l-a eliminat pe fundas, nu a dat nici " galben"...ba mai mult decât atât, nu a fluierat faultul , evident ca atunci nu mai poți comenta nicio o alta faza din acel meci . Însă Digi sport a bătut apa-n *** ca un jucător al Sibiului a fost descălțat la mijlocul terenului ( după o săritură la cap ) sau ca un atacant a fost obstrucționat de către doi fundași ai Rapidului ( în opinia mea , o lupta umăr la umăr...E adevărat doi contra unul ) si nu a fost sancționat cu lovitura de la 11m. Insă despre cotul lui Găman sau faultul ca ultim aparator al aceluiași Găman la același kosovar nu a fost aratate și comentate după meci ...ignor total. Gaman nu i-a spart pometele cu cotul și nu a curs sânge. Asta înseamnă ceea ce vreau sa arat. Ignorarea. Nu vorbești despre cot și gata. La fcsb se cauta acul în carul fan la faze în care simularea este evidenta... ba mai sare și în cap precum Șut în meciul cu Farul. Amice, repet... fazele litigioase in care Rapid poate a fost nedreptățit sunt ignorate intenționat. Cred ca ai înțeles...nu ma refer la comentariile de după meci în care revazand fazele fiecare își apară echipa. La Rapid este ignor total.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează