FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Primele declarații după plecarea din club: „Trăim în Oltenia şi asta ne ocupă tot timpul”

Dan Vasilică a fost promovat la un moment dat antrenor de Adrian Mititelu
Dan Vasilică a fost promovat la un moment dat antrenor de Adrian Mititelu

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 22:48 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 00:01

Dan Vasilică, fostul preparator fizic al lui FCU Craiova și multă vreme omul de încredere al patronului Adrian Mititelu, a vorbit la două zile după ce a fost pus pe liber.

Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”
Premier League
Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”

Din 2019 la FCU Craiova, la un moment dat omul de încredere al patronului Adrian Mititelu în vestiar, Dan Vasilică a fost îndepărtat luni din club. Iar miercuri a oferit primele declarații.

Dan Vasilică despre perioada petrecută la FCU Craiova

„O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări. Ne doream anul acesta mai mult, dar e normal pentru un club cu un ADN care ştie ce înseamnă Oltenia, ştie ce înseamnă dorinţa de a câştiga.

Meritam să jucăm şi în cupele europene, nu am pierdut chiar corect acel meci cu CFR Cluj. E un parcurs pe care îl cataloghez chiar bun, o experienţă foarte bună. Am lucrat alături de oameni deosebiţi. N-am avut decât de câştigat din această perioadă”, a comentat preparatorul fizic, pentru Gorjeanul.ro.

Dan Vasilică: „Presiunea este foarte mare. O resimțeam permanent”

Când a venit vorba despre motivele despărțirii, Vasilică a devenit enigmatic: „Nu a fost un motiv anume. Practic, a fost o decizie comună. Şi eu aveam nevoie de o pauză. Presiunea e foarte mare, responsabilitatea. O resimţeam permanent.

Până la urmă, e un lucru firesc. Nu cred că ar trebui să mire pe cineva din fotbal că s-a produs despărţirea. Cred că, mai curând, sunt rare situaţiile în care un antrenor sau un preparator fizic rămân atât de mult la echipe din România".

Ce spune Dan Vasilică despre exigența suporterilor lui FCU Craiova

Apoi a devenit mai concret. „Trăim în Oltenia şi asta ne ocupă tot timpul. Suporterii sunt foarte exigenţi. Nu doar cu mine. Cu orice jucător, indiferent că are un parcurs foarte bun, dacă prinde un meci mai slab, presiunea este enormă.

Presiune pusă inclusiv pe finanţator, care bagă milioane de euro şi care şi-a sacrificat, în anumite momente, şi libertatea. Dar, ca un simplu angajat, un simplu preparator fizic, un antrenor, presiunea a fost permanentă.

Cine nu iubeşte această presiune în fotbal, nu poate să progreseze. Eu am iubit această presiune. Mi-am dorit doar cluburi unde presiunea este foarte mare. Dacă eşti într-o zonă de confort, nu ai cum să progresezi. Presiunea celorlalţi te obligă", a concluzionat Dan Vasilică.

FCU Craiova este pe locul 12 în clasament, cu 30 de puncte, la 5 de poziția a șasea, ultima care asigură prezența în play-off, dar la numai 3 de pozițiile 13 și 14, care te trimit la baraj.

VIDEO. EURO GSP » Narcis Drejan, povești fabuloase cu Adrian Mititelu din perioada în care acesta era patron de ziar

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Tot stadionul a crezut că e gol! Ratare incredibilă în Porto - Arsenal: din 3 metri și cu poarta goală

Clubul din Superliga l-a reclamat pe Istvan Kovacs: „Am făcut sesizare. Ne-a furat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  22 Februarie 2024, 12:06

Vasilică lampă-mică , debitezi tâmpenii …

ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  22 Februarie 2024, 07:44

bun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close