FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu nu se ferește și o spune răspicat: „Astfel de mutări bulversează echipa” + Ce transferuri mai pregătește Dinamo

Ionel Dănciulescu ocupă funcția de team manager la Dinamo
Ionel Dănciulescu ocupă funcția de team manager la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 21:20

Ionel Dănciulescu e convins că strategia de a schimba mulți jucători în fiecare pauză competițională nu este una foarte bună. Însă are încredere că Rednic poate construi o echipă bună. În plus, anunță transferul încă unui atacant.

„La Dinamo vrem performanță, dar, din păcate, ea nu vine. Încercăm tot felul de soluții, de schimbări de jucători, dar sperăm ca de acum înainte acestea să fie din ce în ce mai puține. Pentru că trebuie să recunoaștem că astfel de mutări nu fac decât să bulverseze echipa. Am însă convingerea că Mircea Rednic poate pune echipa pe picioare”, a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

...ce transferuri mai pregătește Dinamo: "Probabil va mai veni un atacant, asta ne dorim. E important și benefic că avem concurență pe fiecare post, numai Dinamo are de câștigat din asta. Toți sunt în formă, arată bine, sperăm să arate bine și în campionat. Cu un mic amendament, Christovao mai are de recuperat din punct de vedere fizic"

CITEȘTE ȘI:

Portretul lui Linas Klimavicius, internaționalul lituanian adus de Mircea Rednic: „Nu e fricos, se va sacrifica pentru Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valu4ever
valu4ever  •  27 Ianuarie 2019, 08:52

*** *** director!Ce pretentii sa ai de la Dinamo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Ianuarie 2019, 08:02

Hai, ca acum arata bine Dinamo,astia arata a jucatori de fotbal macar dpdv fizic! desi sunt antidinamovist, sper ca Dinamo sa ajunga unde ii e locul, in play-off! play-off fara Dinamo e ca nunta fara lautari! cata diferenta acum 2 ani, cand aproape ca a luat titlul (forza Viitorul! :D ) si anul trecut cand Iasi a facut act de prezenta!

sala_dalles
sala_dalles  •  27 Ianuarie 2019, 06:54

Danciu a spus ca a avut un cuvint de spus legat de transferuri si ca a studiat jucatorii fiind multumit de ei ! Nu numai atit dar a spus ca isi asuma nereusitele daca va fi cazul ! Il tot provocati pina spune ca voi !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează