FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu știe cum poate Dinamo să o bată pe FCSB! "După chipul și asemănarea lui Bratu". Ce făcea el în derby-uri + câți suporteri vor fi la meci

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 16:38

FCSB - Dinamo este Derby-ul de România cu numărul 173 din istoria acestor confruntări. Partida se va desfășura diseară de la ora 21:00 pe Național Arena, momentan se fac ultimele pregătiri pentru duel.

Ionel Dănciulescu, omul cu cele mai multe Derby-uri şi goluri în aceste confruntări, a făcut o avancronică a partidei şi s-a amuzat, spre finalul discursului:

"Este un meci uşor de pregătit, nu trebuie să vorbeşti, ci să faci. Eu sper ca băieţii să ia la meci chipul şi asemănarea lui Florin Bratu! Eu am fost întotdeauna mai calm, îi lăsam pe ei, pe "Bratone", pe Claudiu Niculescu, să se bată, iar eu luam caimacul. Acum, înaintea partidei, sunt chiar foarte liniştit, la altele eram mai crispat, dar acum am un feeling bun".

Directorul general al "câinilor" este de părere că Dinamo va avea o galerie numeroasă diseară: "Sunt convins că vor fi 6.000-7.000 de suflete alb-roşii şi ne vor împinge de la spate să învingem FCSB-ul. Mereu am avut o cotă de 8.600 de bilete, mai departe, câte au fost oferite pe parcurs, nu ştiu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Iulie 2018, 18:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  29 Iulie 2018, 18:12

Ce făcea Dănciulescu în derby-uri? Marca pentru Steaua, care-n zilele noastre nu mai e doar una...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează