FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dănciulescu trage un semnal de alarmă! E ultima șansă: "Lumea fuge de fotbal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 17:25

Managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, îl susține pe Falvius Stoican și nu crede că acesta ar putea pleca după derby-ul cu Rapid, chiar dacă rezultatul n-ar ieși așa cum se așteaptă toți dinamoviștii.

"Nu ştiu ce este la Rapid, dar la Dinamo eu nu cred că Flavius Stoican joacă cu sabia desupra capului. Este un meci pe care vrem să-l cîştigăm, dar dacă nu cîştigă nu cred că va pleca.

El a spus-o după partida de la Iaşi, probabil a vrut să-i motiveze în alt fel pe băieţi, dar nu cred că se pune problema de aşa ceva", a declarat Dănciulescu.

...despre derby: "Din punctul meu de vedere e un derby, pentru că Dinamo şi Rapid sînt branduri. Sper să fie un meci frumos. După ce că fotbalul este în scădere şi într-o pierdere de credibilitate, hai să ne agăţăm şi de acest meci să fie un derby, să facem ca lumea să vină din nou pe stadioane.

Pentru că lumea începe să fugă de fotbal, oamenii nu prea mai investesc şi e păcat. Numai noi putem să-i aducem înapoi pe toţi. Eu vreau să cred că şi pe teren acest meci a rămas un derby al fotbalului românesc.

Nici o echipă nu traversează o perioadă bună, şi ei şi noi avem probleme, acum vedeţi dumneavoastră care sînt mai morţi şi care mai răniţi. Eu sper ca mîine să ne ridicăm la nivelul unui derbi".

Partida Dinamo- Rapid se va disputa sîmbătă, de la ora 19.00, în direct la DigiSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
loritzu
loritzu  •  11 Aprilie 2015, 12:07

Schimbati *** de pe pozitia de antrenor, poate aduceti un homo sapiens care sa antreneze si poate asa vine si lumea la stadion !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  11 Aprilie 2015, 09:49

Oamenii fug de fotbal pentru ca asa zisii "jucatori" isi bat joc de tot ce inseamna istoria unui club, pentru ei nu mai conteaza faima, pentru ei conteaza doar buzunarul, stau 90 de minute pe teren,freaca menta, si la sfarsitul lunii isi iau salariile de mii de euro. Imi doresc sa revina acele timpuri cand jucatorii jucau pe televizoare,dacii, saci de cartofi si isi dadeau viata pe teren, isi doreau sa fie cei mai buni, aveau principii, orgolii... acum ,"jucatorii" sunt niste *** masculine. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  10 Aprilie 2015, 23:55

Mai bine ar trage apa .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează