FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt! S-a înțeles cu altă echipă din România

Dani Coman
Dani Coman

Articol de , - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 12:29 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 13:12

Dani Coman și-a dat demisia din funcția de președinte al lui Hermannstadt. Fostul portar nu va sta departe de fotbal mult timp, s-a înțeles cu o altă echipă din România.

Veste șoc în Superliga. Joi, Dani Coman și-a prezentat demisia de la Hermannstadt, potrivit primasport.ro. El ar urma să ajungă la FC Argeș, din Liga 2, însă din vară.

„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”
ROMÂNIA
„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”

Dani Coman a demisionat de la Hermannstadt

Dani Coman va ocupa aceeași funcție și la FC Argeș, și anume cea de președinte. El ar fi avut deja o întâlnire cu Cristian Gentea, primarul orașului, la care a participat și Eugen Neagoe, antrenorul echipei din play-out-ul ligii secunde.

Potrivit sursei menționate, Coman ar fi liantul unei împăcări între primăria orașului și galeria lui FC Argeș, între care există un conflict.

Dani Coman se duce la o echipă în derivă

Dani Coman se duce la o echipă cu mari probleme, aflată în play-out-ul Ligii 2. Retrogradată anul trecut, FC Argeș avea obiectiv promovarea imediată în Superliga, însă echipa piteșteană nici măcar nu a ajuns în play-off-ul ligii secunde.

În martie, antrenorul Eugen Neagoe avea o conferință de presă în care declara că echipa a fost părăsită de conducere.

„Suntem ca o echipă părăsită. Nu știu... De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament de-al nostru să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm.

Iar noi nu suntem organizați! Vorbim de un președine?! De când sunt aici, nu a venit nimeni lângă noi! Nu avem pe nimeni! În afară de noi, de staff și jucători, nu este nimeni aici! Cam așa stau lucrurile!

Trebuie să stabilim exact care sunt următorii pași pe care trebuie să-i facem. Altfel, vor mai veni 10 antrenori, alți 50-70 de jucători, dar degeaba vor veni! Degeaba s-ar face aceste schimbări, tu tot la acest nivel vei rămâne, nu vei putea progresa. Trebuie gândit, e nevoie de un plan pentru a ajunge acolo unde-ți dorești”, a declarat atunci Neagoe.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Toate informațiile înainte de Rapid - Sepsi

Citește și:

Transfer imposibil la FCSB? Duckadam a dat răspunsul: „Nu se duce vreodată acolo”
FCSB
Transfer imposibil la FCSB? Duckadam a dat răspunsul: „Nu se duce vreodată acolo”
Gigi Becali, prima reacție despre revenirea lui Dan Petrescu: „Aduceți-vă aminte ce am spus”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție despre revenirea lui Dan Petrescu: „Aduceți-vă aminte ce am spus”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
CezarArg
CezarArg  •  13 Aprilie 2024, 19:02

Sper că primul om care pleacă să fie blatistul de la TV. Platit cu o carca de bani sa gestioneze un magazin de prezentare că altceva nu face. Bine, face meticulos dezastru, sapa groapa echipelor care le gestionează. Stanciu merita interzis la Pitești pe stadion. Bine, sper sa nu îl aducă pe Dică că în B rămânem! Bafta, Dani!!! Haide ACASA! Bine

rav410wrc
rav410wrc  •  12 Aprilie 2024, 18:32
Postat de 10iul73 pe 12 Aprilie 2024, 17:06

Tu din Arad nu ești din Transilvania....ma opresc aici!?

Nu, din Ardeal, dar preferam oricand echipele din Transilvania(Sibiu, U) sau chiar Petrolul, in locul celor din ... alte zone !! :))) Pentru noi doar UTA conteaza !!

grro
grro  •  12 Aprilie 2024, 18:11

A plecat când au fost probleme cu banii și a venit înapoi când sau rezolvat. Acum cică iarăși sunt probleme și iarăși pleacă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează