FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman confirmă greva jucătorilor de la Astra și amenință: „Dacă nu se antrenează și pierd, cine îi mai ia?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 22:02

Dani Coman, președintele Astrei, a confirmat faptul că jucătorii giurgiuvenilor nu s-au antrenat astăzi pentru că au salarii restante, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

„E adevărat că jucătorii nu s-au antrenat azi, pentru că n-au salariile plătite. Problemele se vor rezolva. De mâine se vor antrena, pentru că voi merge eu la antrenament și voi avea o discuție cu ei. Sunt restanțe financiare și la alte cluburi din Liga 1, dar se discută doar despre Astra. Au mai fost și altă dată restanțe.

Am înțeles demersul făcut de jucători azi, dar de mâine se vor antrena. Eu am înțeles jucătorii, fiecare are probleme. Și eu am fost jucător și îi înțeleg. Dacă nu ne antrenăm, cine se va face de râs? În primul rând jucătorii! Ei trebuie să se gândească la faptul că trebuie să plece la mai bine. Dacă nu se antrenează și pierd, cine îi mai ia?”, a declarat Dani Coman la TV Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV » BOMBĂ la Astra Giurgiu! Fotbaliștii sunt neplătiți de aproape 4 luni și au refuzat azi să se antreneze: „A venit vremea să ne gândim și la noi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  28 Martie 2019, 13:51

Pai....., sa nu-i mai platiti deloc!!! Oricum trebuie sa joace, doar asa pot pleca undeva mai bine!!! Logica unui conducator de club!!

rva4
rva4  •  28 Martie 2019, 13:17

***, ai ramas acelasi mercenar. Nu te intereseaza decat banii lui Niculae ***. La fel cum si astra a fost ,este si ramane ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Martie 2019, 12:21

Comane,dar daca se antreneaza si pierd?Stii ce vreau sa spun,mai luati de la jiji 300.000 si platiti salariile ca doar asa ati facut tot anul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează