LIGA 1  ·  ASTRA GIURGIU

Dani Coman, despre situația de la Astra: „Nu e ușor, trecem printr-o perioadă complicată!” + Ce promisiune i-a făcut Ioan Niculae

Luni, 13 Mai

Dani Coman (40 de ani), președintele clubului Astra, a vorbit despre situația financiară complicată de la clubul giurgivean - jucătorii n-au mai fost plătiți de luni bune - și a mărturisit, în direct, ce promisiune i-a făcut Ioan Niculae, patronul Astrei. 

„Da, este încă o săptâmănă complicată. Nu e ușor să treci printr-o asemenea perioadă. Dar de-aia e frumos fotbalul, că există momente și momente.

Am intrat în linie dreaptă pentru finala de pe 25 mai, cu Viitorul. Eu sper ca jucătorii să înțeleagă că e în joc un trofeu, Cupa României.

Eu cred că până la final se vor rezolva problemele (n.r. financiare). Domnul Niculae a fost într-o perioadă complicată, dar mi-a promis că se va rezolva totul înainte de meciul din Cupă”, a declarat Coman la microfonul TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Amenzi pe burta goală! Gazeta a intrat în posesia Regulamentului de Ordine Interioară de la Astra » Alibec a „păcătuit” de 4.250 de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comentarii (3)

Mircea Gabriel  •  13 Mai 2019, 23:31

Pacat de dumneata domnule Coman. Nu ar trebui sa accepti astfel de mizerii! Oamenii au muncit si au sacrificat! Astfel de patroni nu merita sa aibe o echipa in plutonul fruntas al campionatului.

Marcel Pirje  •  13 Mai 2019, 22:51

LPF trebuie sa acorde licenta echipelor care au de pus banii de salarii in banca la dispozitia LPF si sa acopwre banii jucatorilor din contracte. Simplu. Sau banii de la televiziuni nu se ofera echipelor cu restante la salariile jucatorilor.

ortega  •  13 Mai 2019, 21:02

Ce slugoi penibil a ajuns și Bani Coman ăsta ...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
01:00 Fotbal, Copa America

Uruguay - Ecuador

Eurosport
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
18:50 Scrimă

Campionatul European: Düsseldorf

Eurosport
Program TV complet

U21