FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Dani Coman, despre situația de la Astra: „Nu e ușor, trecem printr-o perioadă complicată!” + Ce promisiune i-a făcut Ioan Niculae

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 20:22

Dani Coman (40 de ani), președintele clubului Astra, a vorbit despre situația financiară complicată de la clubul giurgivean - jucătorii n-au mai fost plătiți de luni bune - și a mărturisit, în direct, ce promisiune i-a făcut Ioan Niculae, patronul Astrei. 

„Da, este încă o săptâmănă complicată. Nu e ușor să treci printr-o asemenea perioadă. Dar de-aia e frumos fotbalul, că există momente și momente.

Am intrat în linie dreaptă pentru finala de pe 25 mai, cu Viitorul. Eu sper ca jucătorii să înțeleagă că e în joc un trofeu, Cupa României.

Eu cred că până la final se vor rezolva problemele (n.r. financiare). Domnul Niculae a fost într-o perioadă complicată, dar mi-a promis că se va rezolva totul înainte de meciul din Cupă”, a declarat Coman la microfonul TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Amenzi pe burta goală! Gazeta a intrat în posesia Regulamentului de Ordine Interioară de la Astra » Alibec a „păcătuit” de 4.250 de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1013850201981154
Mircea Gabriel  •  13 Mai 2019, 23:31

Pacat de dumneata domnule Coman. Nu ar trebui sa accepti astfel de mizerii! Oamenii au muncit si au sacrificat! Astfel de patroni nu merita sa aibe o echipa in plutonul fruntas al campionatului.

108884876982002
Marcel Pirje  •  13 Mai 2019, 22:51

LPF trebuie sa acorde licenta echipelor care au de pus banii de salarii in banca la dispozitia LPF si sa acopwre banii jucatorilor din contracte. Simplu. Sau banii de la televiziuni nu se ofera echipelor cu restante la salariile jucatorilor.

ortega
ortega  •  13 Mai 2019, 21:02

Ce slugoi penibil a ajuns și Bani Coman ăsta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează