FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Episod neștiut cu Gigi Becali, povestit de un conducător din Superligă: „A doua zi, a virat în cont 500.000 de lei”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 19:53 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 21:48

Dani Coman (44 de ani), administratorul special de la Hermannstadt, a dezvăluit că Gigi Becali (65 de ani) a oferit 500.000 de lei, echivalentul a 100.000 de euro, după ce i-a vorbit despre situația grea de la un lăcaș de cult.

„A fost un meci care a părut omenie”, a spus Gigi Becali cu referire la meciul dintre Rapid și Hermannstadt, câștigat de gazde cu 2-0.

Chestionat despre afirmațiile lui Gigi Becali, conducătorul clubului sibian, Dani Coman, i-a cerut acestuia „să iasă public să spună cu subiect și predicat despre ce este vorba! Și să spună și cum s-ar face lucrul ăsta”.

„Aș da echipa în secunda 2!” » Reacție în direct a patronului din Superliga
vânzare
„Aș da echipa în secunda 2!” » Reacție în direct a patronului din Superliga

Dani Coman a povestit un episod neștiut cu Gigi Becali

Fostul portar a adăugat, la „Fotbal Club”, pe DigiSport, că „dacă era oricine altcineva, aș fi vorbit altfel. Dar îl cunosc pe Gigi Becali, știu cât bine a făcut”.

Dani Coman a oferit și un exemplu, un episod neștiut:

„Chiar eu am fost odată să vorbesc despre o mănăstire cu dumnealui, iar a doua zi a băgat în contul mănăstirii 500.000 RON pentru a-i ajuta pe copii și pe bătrâni”.

Dani Coman: „Dacă au dovezi sau dacă știu ceva, să iasă public și să spună!”

„Sunt convins că nu crede ceea ce a spus. Îl cunoaștem foarte bine. Astea cu «am auzit eu» sunt aruncate pe piață așa, să mai distragă atenția de la alte lucruri.

Îi rog pe cei care au spus, dacă au dovezi sau dacă știu ceva, să iasă public și să spună, nu să se ascundă în spatele unor calculatoare sau telefoane.

Suntem bărbați, suntem asumați. Să iasă public și să spună! Și când ne-a bătut FCSB cu 3-0 am primit mesaje de la oameni, mă întrebau dacă înfrângerea a intrat în prețul lui Baba.

Lucrurile care se făceau acum 15-20 de ani cred că nu se mai fac! La Voluntari sau cu Petrolul acasă am jucat bine? Nu suntem într-o perioadă foarte bună”, a mai afirmat Coman pe acest subiect.

VIDEO. Declarațiile lui Dani Coman imediat după Rapid - Hermannstadt 2-0

Mai multe știri din Superligă:

Cine completează play-off-ul? » 5 echipe se bat pentru locul 6 din Superligă, cu 4 etape rămase din sezonul regular
PLAY-OFF
Cine completează play-off-ul? » 5 echipe se bat pentru locul 6 din Superligă, cu 4 etape rămase din sezonul regular
Mihai Rotaru îl bagă în ședință pe Ivaylo Petev: „Să vedem ce soluții avem!” + moment delicat petrecut luni: „Bă, ia dați-mi imaginile!”
CSU Craiova
Mihai Rotaru îl bagă în ședință pe Ivaylo Petev: „Să vedem ce soluții avem!” + moment delicat petrecut luni: „Bă, ia dați-mi imaginile!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  20 Februarie 2024, 21:09

Becali a facut si gesturi de marinimie la adresa celor saraci si nu numai, dar asta nu justifica felul in care s-a comportat cu echipa de fotbal.

Dobermannul
Dobermannul  •  20 Februarie 2024, 20:43

Dani nu pune la suflet asta. Toti fac omenii in Romania deci n-ai facut nimic deosebit. Hagi de exemplu le-a dat trei puncte ca si tine Rapidului, puncte pe care apoi le-a primit imediat inapoi de la Sepsi si ca bonus au aparut iar reclamele cu fi-su la televizor: Ianis la frizerie ... si evident vor urma Ianis la cofetarie, Ianis la macelarie ... Deci n-ai facut nimic rau stai cumnite si asteapta multumirile pentru solicitudinea ta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează