FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

VIDEO „Oficial, este unul dintre noi!” » Dani Coman a semnat cu clubul din Liga 1 și își explică alegerea

Dani Coman
Dani Coman

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:46 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 21:21

Dani Coman (43 de ani) a revenit la Hermannstadt, în postura de președinte executiv.

La 5 luni de la momentul demisiei de la Hermannstadt, Dani Coman a revenit la clubul sibian. A fost prezentat astăzi ca președinte executiv, poziție pe care a ocupat-o și în primul mandat.

„Dani Coman este oficial unul dintre noi!”, a anunțat Hermannstadt pe Facebook.

Suma imensă plătită de Adrian Mititelu pentru cele 6 luni de contract cu Kyriakos Papadopoulos
FCU Craiova
Suma imensă plătită de Adrian Mititelu pentru cele 6 luni de contract cu Kyriakos Papadopoulos

Ulterior, a publicat un videoclip cu primele declarații oficiale ale fostului portar.

Coman a precizat că decizia depunctării lui Hermannstadt l-a convins să accepte oferta de a reveni la clubul din Sibiu. Totodată, că are ca obiectiv prelungirea înțelegerii cu antrenorul Marius Măldărășanu, cel care a promovat clubul în Liga 1 și a obținut rezultate remarcabile în prima parte a sezonului.

Dani Coman a revenit la Hermannstadt: „Atunci am zis că îmi doresc să revin”

„Am revenit cu tot sufletul, la fel de entuziast și motivat cum am venit și prima oară. Îmi doresc extrem de mult să facem performanță în continuare.

Atunci când s-au pierdut cele 9 puncte, am zis că indiferent de ofertele pe care le-am avut și de discuțiile din această perioadă, îmi doresc să revin, să lupt alături de colegii mei pentru a recâștiga acele puncte muncite pe teren.

Din păcate, nu suntem în cel mai favorabil moment în acest proces, dar vom lupta pentru a recâștiga punctele. În România am pierdut tot, inclusiv recursul. Ne vom lupta la TAS pentru a demonstra că ar trebui să primeze criteriul sportiv. Nu putem da vina pe nimeni, important este ce vom face de acum încolo.

Printre obiectivele pe care le-am gândit la revenirea mea este și prelungirea contractului lui Măldărășanu, care a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Îmi doresc că continuăm mulți ani de acum încolo cu Măldă”, a precizat Coman.

Dani Coman plecase de la Hermannstadt în august. A precizat la acea vreme că a luat decizia în semn de protest față de situația financiară a clubului, sufocat de datorii pe atunci.

Mai multe știri din Liga 1: 

Primă victorie pentru Rapidul din Liga 1 în disputa din instanță cu AFC Rapid: Curtea de Apel s-a pronunțat astăzi

„Curățenie” de iarnă la Petrolul: doi fotbaliști dați afară înainte de meciul cu Chindia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Ianuarie 2023, 12:58

Dani Coman e unul dintre cei mai mobilati intelectual oameni din fotbalul RO. Respect!

John.Wick
John.Wick  •  26 Ianuarie 2023, 03:15
Postat de tarnaveanu pe 25 Ianuarie 2023, 23:03

Despre cât de bine a fost gestionat clubul vorbește însăși depunctarea. Întorcându-se nu face altceva decât să gireze mânăriile pe care le-a făcut Rotar cu acoliții lui. Singura șansă e să scape în plan sportiv de retrogradare (dacă nu vor fi depunctați în continuare) și încasările aduse de noul stadion (dacă lumea va continua să vină). Milionul de euro ar fi providențial pt club, așteaptă mai întâi să existe în realitate, nu povești.

Depunctarea a venit din cauza unui pas calculat greșit, Coman (care plecase de 3 luni) ar fi știut de ce manevre sunt în stare conaționalii, ca să-și vadă vasalii în play-off.

John.Wick
John.Wick  •  26 Ianuarie 2023, 03:11
Postat de tarnaveanu pe 25 Ianuarie 2023, 21:50

Noi în schimb nu ne explicăm alegerea. Cu salariul (mare) al ăstuia plăteai salariile a doi jucători. În rest numai gura e de el, ca și la Prunea. Iar unde e stabilitate financiară poți să pui președinte și maseurul, unde nu sunt bani nu are nimeni o tiparniță personală.

Și cam cât salariu zici tu că are? Are blocuri în București și Pitești, academie de fotbal în Pitești, cât salariu zici că cere? Cam măcăni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează