FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Suma imensă plătită de Adrian Mititelu pentru cele 6 luni de contract cu Kyriakos Papadopoulos

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:06 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 20:36

Kyriakos Papadopoulos (30 de ani), care și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu FCU Craiova după doar șase luni, l-a costat pe Adrian Mititelu 194.000 de euro. Peste 32.000 de euro pe lună.

Din informațiile GSP, fundașul central elen a încasat 60.000 de euro la semnătură, 84.000 de euro din salarii (14.000 euro/lună), plus 50.000 de euro pentru a accepta rezilierea contractului.

Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului
FRANȚA
Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului

Pe 22 iulie 2022, Kyriakos Papadopoulos a parafat cu FCU Craiova un angajament valabil pe doi ani. Fotbalistul cu 136 de meciuri în Bundesliga a fost transferat în Bănie la insistențele fiului patronului, Adrian Mititelu jr.

Suma imensă plătită de Adrian Mititelu pentru cele 6 luni de contract cu Kyriakos Papadopoulos

Grecul a fost prezentat ca un adevărat star: ”Clubul nostru a reușit, după circa o lună de negocieri, aducerea unuia dintre cei mai titrați jucători care au evoluat vreodată în Liga 1”.

Numai că, în cele 6 luni la Craiova, fostul stoper al naționalei Greciei a bifat doar nouă meciuri. De șapte ori a fost titular și de cinci ori integralist.

633de minute a jucat Papadopoulos în cele 9 meciuri pentru FCU. Ceea ce înseamnă că Adrian Mititelu i-a plătit fotbalistului elen 306,50 euro pentru fiecare minut în care s-a aflat pe teren

Ultimul meci jucat de Papadopoulos în tricoul lui FCU a fost pe 15 octombrie, cu FC Botoșani, când a suferit o ruptură musculară și a fost înlocuit în minutul 80. De atunci nu mai prins niciun minut.

Sursele GSP au explicat că grecul a preferat să rezilieze contractul decât să stea rezervă. 

Conducerea clubului a considerat că Papadopoulos nu mai putea juca titular, în fața lui Andre Duarte (25 de ani) sau Lorenzo Paramatti (28 de ani).

”Papadopoulos a reziliat contractul după o discuție cu patronul. El a avut și niște probleme la genunchi, dar a decis cu patronul de comun acord să rezilieze contractul”, a spus antrenorul lui FCU Craiova, Napoli Napoli.

Kyriakos Papadopoulos și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Papa pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare.

- comunicat FCU Craiova, 21 ianuarie 2023

Oltenii au achiziționat recent un fundaș central, pe portughezul Danny Henriques, și au reușit să-l păstreze pe Duarte, care era în conflict cu clubul. 

Mai mult, Adrian Mititelu se află în negocieri pentru a transfera încă un stoper, din Franța sau din Belgia.

Bursa transferurilor la FCU Craiova 1948

Antrenor: Nicolo Napoli (confirmat)

Veniri: Mascarenhas (Confianca), Danny Henriques (B Sad)

Plecări: Kyriakos Papadopoulos

Citește și alte articole:

Adiță încinge iar spiritele » Ultrașii din Peluza Sud ies la atac, după conflictul din week-end: „Nu este o amenințare!”
FCU Craiova
Adiță încinge iar spiritele » Ultrașii din Peluza Sud ies la atac, după conflictul din week-end: „Nu este o amenințare!”
Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
legio.sud
legio.sud  •  26 Ianuarie 2023, 06:55
Postat de johny2003 pe 25 Ianuarie 2023, 21:27

Cica, Domnia si Prostia se plateste...

Mititeii nu vor înțelege asta pt că nu pot …

legio.sud
legio.sud  •  26 Ianuarie 2023, 06:54
Postat de sughibughi pe 25 Ianuarie 2023, 21:48

foarte bine, sa plateasca

treaba este mai trista pt beizadea , lovele mai putine … mai rar Saint Tropez , mai des vizite în booveni , asta se întâmplă când te pricepi !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Ianuarie 2023, 01:34

minciuni...de unde salarii de 14 ooo pe luna la fcu ?...voi credeti ca noi credem orice ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează